AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Tensyen guru siapa tahu

Cikgu Iza | November 09, 2011 | 14 Komen |

Siapa cikgu..angkat tangan! Sapa tengah guna benda allah dlm gambar tu? Hanya guru yg tahu... Bukan malas,tapi kalau nak ubah ke era ict pon,tolonglah canggihkan line tenet kat sekolah...ni mama guna brokband sdn bhd yg maha lambat..tengah dok tunggu line ...bosannnnnnn
Published with Blogger-droid v1.7.4

14 comments:

NasZ said...

sabar je la. itulah hakikatnya sekarang ni. nak buat perbaharuan tapi asas (line internet) tak diupgrade.

aimaniman said...

sabar memang sabar tapi tolonglah jangan gadaikan masa cikgu2 ni dengan benda indah khabar dari rupa macam ni..

Miss Nadya said...

sabar2..

blog ini masuk Blog Pilihan Hari Ini

new entry :: Wordless Wednesday | Pantai Batu Burok,Terengganu | Kuala Terengganu

aimaniman said...

@missnadya
sabar memang dah bersabar sesangat ni dah... buka blog lagi cepat dr buka sapps ni, nak cuba? haa.. sempat p bilik air 10 kali, p tengok pun x masuk2... isshhh

whitecappuccino said...

memang tension isi benda ni..lambat satu hal, isi 5 6 kali pun belum tentu buka balik markah tu ada..asyik hilang tak tau berapa kali kena isi bemda yang sama!

PinKy MoMMa said...

nak wat camno..layankan ajer..

psstt..tak faham ler komen akak pasal boring tahap kingkong tu..entry tu kan menjawab cabaran 30 ari..ari ke 25 maksud link..konolar den kobarkan..

aimaniman said...

@pinkymomma oo ye ke akak x ikuti ..sori

mamyharraz said...

kebanyakkan skrg mmg guna sistem.

tak nafikan mmg kadang memeningkan!samalah sy pun ambik masa nak mentelaah segala benda it yg ada kt pejabat nih.

Woofer Storm said...

memang tulis benda allah ke Benda alah??konfius skejap..tapi menjadi cikgu memang ada susah senangnya..hehee

follow sini^^

aimaniman said...

@woofer storm..akak pon konfius benda alah..kita 'alah' pd benda tu.. benda allah plak benda yg atas izin allah mampu dicipta oleh manusia.. kalau salah tolong btulkan la..tu pdpt akak la.. bab keja cikgu sama je mana keja pon ada susah snang tp yg timbul isu bila program dibuat tp fasiliti x da..harap cikgu sedia sendiri..

aimaniman said...

@whitecapucucino..tu la hanya cikgu yg faham..tq sbb memahami

aimaniman said...

@mamyharraz....bukan pasal aplikasi tp pasal fasiliti..kalau nak semua atas talian,fasiliti internet di sekolah tu pertingkatkan la.. ni guna brokband sdn bhd punya.. bayangkan betapa lembabnya nak proses

Denaihati said...

Alhamdulillah, sekolah dah guna online utk update keputusan peperiksaan anak2. senang n cepat ibubapa nak tengok.

aimaniman said...

yupp.. bg ibu bapa prihatin.. yg x kisah, hari report kad pun x pernah pergi apatah lagi mesy pibg.. anak kelas mana pon x taw...

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com