Pages

@aimaniman |

Zarina Seksi Mulut Seksa

“Tapi Sambil Tengok Gosok Bird-Bird” – Zarina Ann Joulie

Aksi panas Zarina membuatkan ramai tak senang duduk.  Masing2 sibuk nak google kisah Zarina yang seksi. Masing2 nak cerita kat FB dan tweeter.  Zarina pulak seolah2 'melatah' dengan setiap komen peminat.  Padanya aksi panas dan sengaja menayang 'harta hak miliknya' yang maha hebat tu di majalah FHM Indonesia merupakan hak peribadinya.  Tak da sesapa yang boleh melarang dan menasihatinya.  Bak kata Zarina dalam  artikel di url kat atas tu.. masing2 ada ..kenapa sibuk dengan 'barang' dia...dan pada sesapa yang berlagak 'alim' menasihatinya di FB & Tweeter jangan lagi bergelumang dengan dunia internet .. lebih baik p baca Quran.  Ucapan Zarina paling pedas ialah.. orang yang berlagak alim tu...mulut kata x baik.. tapi mata tetap memandang sambil gosok bird2... isshhh ...

kan manis kalau anak perempuan dilatih begini...

Mesej  :  
Sebagai orang Timur, jagalah adab dan budi pekerti
Walau secantik mana pun kita, jangan sesekali menongkat langit...


Sudah baca sila komen

13 comments:

KiD said...

laaaa.. camtu pulak dia kata.. huhuhu

kasihibu said...

weii.. ayat panas tu zarina nih

semoga zarina tu akan berubah juga nanti insya'allah

aimaniman said...

@kid tu laa kalau dah jenis x makan saman..

aimaniman said...

@kasihibu bukan ayat je..aksi pon panas dan brani...anggap je dia masih blom tahu dan tugas org yg tahu tok bg dia tahu...

Anak Wak Mail said...

tu la,,benda macam ni tak leh nak kata,,takut kena batang idung sendiri,,harap2 dia bertaubat..;)


salam kenal kak!

aimaniman said...

@anak wak mail salam kenal juga... harap2la dia malu dengan perbuatan sendiri dan jg tutur kata x cakap pakai sdap mulut je

Bro Ahmad said...

cantik manis kalau sopan bertudung..dah seksi

aimaniman said...

@bro.. apalah yg dia bangga sangat tengok orang tengok dia macam tu kan..

pena rozie said...

Bile tah nak berubah...

aimie amalina said...

hayoooooo
die ckp cm tu ke
ish2
apoooolahhh aihhh..

aimaniman said...

@pena rozie.. lambat-laun berubah la tuw.. insyaallah...

aimaniman said...

@aimie amalina.. napa x caya.. cuba chek la dan baca artikel kat url bawah gambar tuw.. x segan kan dedah1 hal.. mulut celopa pon 1 hal..

Naziman Blogger Sabah said...

Panas ayat tu tau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012