Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Zarina Seksi Mulut Seksa

Cikgu Iza | November 12, 2011 | 13 Komen |
“Tapi Sambil Tengok Gosok Bird-Bird” – Zarina Ann Joulie

Aksi panas Zarina membuatkan ramai tak senang duduk.  Masing2 sibuk nak google kisah Zarina yang seksi. Masing2 nak cerita kat FB dan tweeter.  Zarina pulak seolah2 'melatah' dengan setiap komen peminat.  Padanya aksi panas dan sengaja menayang 'harta hak miliknya' yang maha hebat tu di majalah FHM Indonesia merupakan hak peribadinya.  Tak da sesapa yang boleh melarang dan menasihatinya.  Bak kata Zarina dalam  artikel di url kat atas tu.. masing2 ada ..kenapa sibuk dengan 'barang' dia...dan pada sesapa yang berlagak 'alim' menasihatinya di FB & Tweeter jangan lagi bergelumang dengan dunia internet .. lebih baik p baca Quran.  Ucapan Zarina paling pedas ialah.. orang yang berlagak alim tu...mulut kata x baik.. tapi mata tetap memandang sambil gosok bird2... isshhh ...

kan manis kalau anak perempuan dilatih begini...

Mesej  :  
Sebagai orang Timur, jagalah adab dan budi pekerti
Walau secantik mana pun kita, jangan sesekali menongkat langit...

13 comments:

  1. laaaa.. camtu pulak dia kata.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. weii.. ayat panas tu zarina nih

    semoga zarina tu akan berubah juga nanti insya'allah

    ReplyDelete
  3. @kid tu laa kalau dah jenis x makan saman..

    ReplyDelete
  4. @kasihibu bukan ayat je..aksi pon panas dan brani...anggap je dia masih blom tahu dan tugas org yg tahu tok bg dia tahu...

    ReplyDelete
  5. tu la,,benda macam ni tak leh nak kata,,takut kena batang idung sendiri,,harap2 dia bertaubat..;)


    salam kenal kak!

    ReplyDelete
  6. @anak wak mail salam kenal juga... harap2la dia malu dengan perbuatan sendiri dan jg tutur kata x cakap pakai sdap mulut je

    ReplyDelete
  7. cantik manis kalau sopan bertudung..dah seksi

    ReplyDelete
  8. @bro.. apalah yg dia bangga sangat tengok orang tengok dia macam tu kan..

    ReplyDelete
  9. hayoooooo
    die ckp cm tu ke
    ish2
    apoooolahhh aihhh..

    ReplyDelete
  10. @pena rozie.. lambat-laun berubah la tuw.. insyaallah...

    ReplyDelete
  11. @aimie amalina.. napa x caya.. cuba chek la dan baca artikel kat url bawah gambar tuw.. x segan kan dedah1 hal.. mulut celopa pon 1 hal..

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com