Aksi Spontan Baju Pengantin

December 11, 2011

Baju pengantin?? mahal ni.. import dari Dubai
Memang bijak Aiman kata ni baju pengantin, sebab memang lawa..
Kisah menggelikan hati mama kerana hari  ni, anak mama aiman syahmi yang baru pandai cakap sikit2 tu terus cakap baju tin baju tin (baju pengantin) bila dia tengok baju mama ... wow ada gaya pengantin ke baju mama? pengantin basi la syahmi... agaknya sbb dia tengok adik mama pakai baju warna krim time nikah..trus syahmi kata baju mama bj pengantin?  sebenarnya, baju ni emak mama belikan time dia p umrah awal taun hari tu, baru ni mama ingat nak amek.. asyik lupa jee... bila dah ingat, tu yg mama tayang kat anak mama,.. dan aksi spontan syahmi ialah baju tu baju pengantin!!.. hai anak mama.. tiga tahun mama tunggu aiman 'tegur' mama, akhirnya harapan mama termakbul... Anak lelaki memang lambat dan kurang bercakap ke? Kalau nak banding dengan kakak Iman yg macam 'alarm' tak habis2 bateri tu..

Published with Blogger-droid v2.0.1

You Might Also Like

10 Comment

  1. uncle bukan pengantin basi.... tapi,

    pengantin reput!

    ReplyDelete
  2. tq uncle ni dtg blog mama..sukanya.. x kisahlah..pengantin basi ke reput ke asal blom jd pengantin arwah..masih pengantin lagi laa..

    ReplyDelete
  3. Bergeliga juga minda dia sebab dia pernah nampak mak saudara pakai ala-ala baju itu, so dia pun kata baju pengantin...:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah....dapat bercakap

    ReplyDelete
  5. adik lelaki saya masa kecik pun lambat cakap..dah besar banyak cakap pulak..

    ReplyDelete
  6. akak sy rs blog akak ni ada loading problemlah..dh 3-4 kali load asyik tersekat lps tu dgn blog-blog lain sy buka jd tersekat..tp bila tutup blog akak ok pula boleh bukak blog yg lain..


    mungkin lappy sy sorang je yg bermasalah sbb lappy tua hiks.


    baju akak cantik ada kilat-kilat tu si kecik ingat baju tin..hehe..

    ReplyDelete
  7. @Kakzakie

    yuppp syamie memang pengingat orangnya.. kalau janji mesti dia tagih sampai dapat...

    ReplyDelete
  8. @Kancil 8349

    yuppp mama siap buat appoitment nak p hospital nak buat terapi pertuturan, takut syami kategori lambat bercakap atau ada masalah pendengaran ke apa2 ke, tp alhamdulillah dah ok,..

    ReplyDelete
  9. @diana

    ooo.. yg penting kita kena berusaha dan bersabar, kekadang budak2 ni kena perhatian lebih dan kena galakkan bergaul.. lama2 reti la dia

    ReplyDelete
  10. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    akak pun ada masalah dengan google chrome tapi bila buka blog guna mozzila, ok plak.. tp memang adik akak kata ada problem sikit ngan blog ni, lambat semacam jee..

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels