Pages

@aimaniman |

DIY Anak dara pakai seluar kecil

Walaupun sebela kaki yang masuk..tapi kesungguhan tu ada
Cuba lagi Dahiyah sampai berjaya
Umurnya baru setahun sebulan tapi semua benda nak dibuatnya sendiri. Tengoklah macam mana gigihnya Dahiyah diy seluar kecil aka spender. Baju pun pakai baju kakak Iman walaupun baju sendiri dah pakai.... Tengoklah besar semacam je baju dia, kalau mama tak sempat nak pakaikan, baju pun dia  masukkan kat lubang kaki... Mungkin agaknya masa mengandungkan Dahiyah, banyak benda mama buat sendiri, dari pergi check doktor sampailah pergi hospital, sampailah cari makanan lepas bersalin.  Bayangkan dengan tangan masih bercucuk jarum mama p cafe hospital sbb teringin nak makan sesuatu tengah2 malam, sampai guard wad cari sbb ada patient hilang.. Berjaya tak Dahiyah diy seluar kecilnya?...

Published with Blogger-droid v2.0.1

Sudah baca sila komen

7 comments:

aizamia3 said...

comel + cute + chubby.. geram lak ai tengoknye..

Fara said...

Alahai, bijaknya die...caiyok! Gigih dia nak mencuba tu!

aimaniman said...

tq... dahiya mmg chubby... cubit pp sikit... paha plak ayam KFC...

fiza said...

Tomei...cuba, jgn tak cuba ☺☺

Daddy Ziyyad said...

ajar dia pakai pampers sendiri..senang kerja nanti..hehehehee

aimaniman said...

yuppp.. nak senang lagi, ajar dahiyah mandi sendiri dan cebok berak sendiri, mama boleh bw jer..

norhidana said...

bijaknyer dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012