Pages

@aimaniman |

Earning Nuffnang tambah BE Lebih RM50

Buang yang keruh ambil yang jernih. Hari ni dan seterusnya tak ada lagi entri double meaning, tak ada lagi nak test market atau apa2 niat lain. Boleh percaya ke azam ni? Kalau tak mulakan dengan niat, macam mana nak gerakkan tindakan kan... Mama ada terbaca tips BE Nuffnang daripada Wan Hazel, kita kena puji Nuffnang dan ucap terima kasih atas pemberian BEnya. Pada mama memang tak salahkan nak puji dan ucap terima kasih pada 'orang' yang memberi, macam yang selalu kita lakukan di dunia nyata. Malah mama sejak kecil2 lagi dah tekankan konsep berterima kasih pada anak2 mama, kalau dapat sesuatu mama mesti pastikan mereka kata 'kacih mama ija..' walaupun pelat tapi lama2 betullah kan... Sebab tu hari ni, mama nak ucap terima kasih pada Nuffnnag kerana memberi mama earning yang 'agak' baik. Walaupun usia blog ni dah 'tua'.. dah 1 tahun 2 bulan,..kalau nak dibandingkan dengan blog2 lain yang sebaya dan lebih muda, earning Nuffnang blog mama terlalu sedikit. Namun mama bersyukur kerana dalam usia blog mama menjangkau setahun 2 bulan ni akhirnya berjaya juga melepasi earning minimum RM50!.. Sebenarnya belum lagi... earning mama baru RM21.32 tapi sebab mama x sabar, so mama jumlahkan dengan BE yang masih berjalan.. jumlahnya malam tadi dah melebihi RM50.. wow!!!!



 

Alhamdulillah.. tq Nuffnang

Sudah baca sila komen

7 comments:

fiza said...

Tahniah...dah boleh cash put tu. Saya tgh tunggu check nanang ☺☺

miloais milo said...

tahniah uols...
iols punya nuff - tak gerak2 dah setahun lebih
malas dah nak nak layan
hiks

Tea said...

blog lama dulu ade nuffnang.. tp sekarang taknak dah yg lain2 kat page... biar membebel sendiri jer situ..

aimaniman said...

@fiza

x pa kalau boleh akak nak tunggu dia bercucu cicit dulu la, biar dapat sum thing berharga kalau cash out pon..

aimaniman said...

@miloais milo

x pa, dapat be satu bonus, kalau x dapat pon kan satu kepuasan dapat menulis blog...

aimaniman said...

@Tea

ok.. masing2 ada matlamat menulis blog, akak selain suka2 menulis nak gak ada dapat sikit2.. menyelam sambil minum tea...

Yana said...

Sy baru merangkak buat blog ni.. saje suka2.. buat dairy.. br hr ni check earning nuffnang ada 50 sen.. 50 sen.. macan aisah 50 sen lah pulak kan..? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012