Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Earning Nuffnang tambah BE Lebih RM50

Cikgu Iza | December 19, 2011 | 7 Komen |
Buang yang keruh ambil yang jernih. Hari ni dan seterusnya tak ada lagi entri double meaning, tak ada lagi nak test market atau apa2 niat lain. Boleh percaya ke azam ni? Kalau tak mulakan dengan niat, macam mana nak gerakkan tindakan kan... Mama ada terbaca tips BE Nuffnang daripada Wan Hazel, kita kena puji Nuffnang dan ucap terima kasih atas pemberian BEnya. Pada mama memang tak salahkan nak puji dan ucap terima kasih pada 'orang' yang memberi, macam yang selalu kita lakukan di dunia nyata. Malah mama sejak kecil2 lagi dah tekankan konsep berterima kasih pada anak2 mama, kalau dapat sesuatu mama mesti pastikan mereka kata 'kacih mama ija..' walaupun pelat tapi lama2 betullah kan... Sebab tu hari ni, mama nak ucap terima kasih pada Nuffnnag kerana memberi mama earning yang 'agak' baik. Walaupun usia blog ni dah 'tua'.. dah 1 tahun 2 bulan,..kalau nak dibandingkan dengan blog2 lain yang sebaya dan lebih muda, earning Nuffnang blog mama terlalu sedikit. Namun mama bersyukur kerana dalam usia blog mama menjangkau setahun 2 bulan ni akhirnya berjaya juga melepasi earning minimum RM50!.. Sebenarnya belum lagi... earning mama baru RM21.32 tapi sebab mama x sabar, so mama jumlahkan dengan BE yang masih berjalan.. jumlahnya malam tadi dah melebihi RM50.. wow!!!!



 

Alhamdulillah.. tq Nuffnang

7 comments:

  1. Tahniah...dah boleh cash put tu. Saya tgh tunggu check nanang ☺☺

    ReplyDelete
  2. tahniah uols...
    iols punya nuff - tak gerak2 dah setahun lebih
    malas dah nak nak layan
    hiks

    ReplyDelete
  3. blog lama dulu ade nuffnang.. tp sekarang taknak dah yg lain2 kat page... biar membebel sendiri jer situ..

    ReplyDelete
  4. @fiza

    x pa kalau boleh akak nak tunggu dia bercucu cicit dulu la, biar dapat sum thing berharga kalau cash out pon..

    ReplyDelete
  5. @miloais milo

    x pa, dapat be satu bonus, kalau x dapat pon kan satu kepuasan dapat menulis blog...

    ReplyDelete
  6. @Tea

    ok.. masing2 ada matlamat menulis blog, akak selain suka2 menulis nak gak ada dapat sikit2.. menyelam sambil minum tea...

    ReplyDelete
  7. Sy baru merangkak buat blog ni.. saje suka2.. buat dairy.. br hr ni check earning nuffnang ada 50 sen.. 50 sen.. macan aisah 50 sen lah pulak kan..? hehehe

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com