Pages

@aimaniman |

Gadjet paling Best 2011

Mama dapat yang mana?

Semuanya best dan rambang mata kalau tengok. Kalau banyak duit, mesti mama nak cekup semua tapi malangnya mama bukan ditakdirkan untuk banyak duit. Ada 10 gadjet paling menarik bagi tahun 2011 ni. Nak tau apa dia?
a.  Xperia Play
b.  Iconia Tab W500
c.  Samsung Galaxy S 11
d.  Blackberry Bold 9900
e.  HTC EVO 3D
f.  ThinkPad Tablet Lenovo
g.  Aspire S3
h.  Galaxy Note
i.  Nikon D1500
j.  Nokia N9

Soalan mama, gadjet mana yang bloggers dah ada? Mama kempunan nak semua cuma ada tang c je.. Galaxy S mama... Tu pun nasib baik ada 1st bonus ari tu. 2nd bonus belum melekat kat apa2 tapi dah dekat nak habis. Tengah tunggu pelarasan gaji SBPA ni pulak.. dengar kata CUEPACS berjaya 'fight' markah statik turun kepada 65 daripada sebelum ni 75. Lega dada mama, ada kemungkinan boleh la ada kenaikan gaji kannn..

PMR 2011 sekolah mama 5 orang je 8A.. sekolah korang berapa?



Sudah baca sila komen

10 comments:

Tiramisu Fatiema said...

kamera nak beli xde budget lagi..haha..memang best kalau dapat semua tu akak..kan

QueeN TerataI said...

nak dapatkan samsung galaxy s II.. xtau la bila boleh dapat.. :)

aimaniman said...

yupp... kalaulah dapat...

aimaniman said...

@Queen... boleh... akak pun kira pejam mata je beli, kalau buka mata mesti terpikir nak kena simpan duit untuk benda yg lebih penting...

Tea said...

Kena ade lekat jugak bonus tu.. Sesekali kan...?

CIK TOM said...

kesemua 10 tue ciktom xde..xpe tue smua kehendak bukan keperluan..keperluan diutamakan..hehe =)

fairus said...

TK MINAT NAK TAHU PASAL GADGET.. TAK TERKEJAR RASANYA PERKEMBANGAN TEKNOLOGI SEKARANG... TAHU BEGITU-BEGITU SAJA..

Anak Wak Mail said...

saya pon nak jugak samsung galaxy s tu..belikan!!haha

Miss Nadya said...

ala..nad teringin la kakak...hehe..:)

p/s :: dah betukar domain..:)
www.nornadiah.com..:)

akak tak join lah contest digi tu??xpe la...nad pon tak tahu menang ke tak..:)

rozeeta rashid said...

satu habuk pun takde dari list tu. haha. kalau la boleh menang cabutan bertuah ke apa mesti syok. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012