Offer @ Lazada

>

nuff

Gaji Guru DG44 SBPA 2012

Cikgu Iza | December 13, 2011 | 11 Komen |
Kebanyakan blog kirakan gaji guru sbpa DG41, sebab gaji rata2 bloggers kat situ. Mama pulak nak tolong kirakan gaji teman sebantal mama ni. Kalau mama tolong kirakan, maknanya mama dapatlah tempias gaji dia. Gaji mama tentu dia dah tau sbb tekan blog mana2 pun ada kirakan, tapi gaji guru DG44 sbpa tak ada, so mama bermurah hati nak tolong partner sebilik mama ni kirakan. Mula2, kita tengok gaji DG44 SSM. Lepas tu, p tambah 1 tangga gaji untuk gaji 2012. Kemudian, p tengok sifir gaji guru DG44 sbpa 2012 iaitu di lajur DG44 DG1-2 tu, tengok gaji terhampir (yg lebih tinggi le). Contoh, cuba tengok jadual SSM, gaji 2011 ialah 4034.95. So gaji 2012, tambah 1 tangga bermakna 4185.23. Gaji sbpa 2012 pulak,..4235 le..Alahai, naiknya ciput je banding SSM..  Lagi satu yg x bessnya, kalau gaji SSM tangga gaji DG44 tu dah ada pada p1t9 pada 2012 tapi bila sbpa tangga gaji 2012 pada t6 je, bermakna mengundur 3 tangga... Tapi apa2 pun, kita tunggu je le sifir gaji SBPA sebenar yang bakal dikeluarkan. Namun spekulasi tentang sifir gaji ni memang hangat dan hot sentiasa sbb sapa yg x pikir pasal gaji ooi...
Haa... kiralah gaji memasing kalau gaji dah kat DG 44 SSM ye.. x tu gaji ssm 2012

ni plak gaji guru sbpa 2012... korang kat mana.. mama punya kat situ...
Haii bila la lampiran c Gaji sbpa 2012 nak keluar ni


nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com