Hadiah Car Sign dari Heatbeat untuk Rakan Blogger

December 05, 2011

Bulan Disember bulan bahagia.. Mama pun nak berkongsi kebahagiaan tu dengan semua rakan blogger.  Mama pun order dari Heartbeat.com.my hadiah ni khas untuk rakan blogger.  Dua orang rakan blogger yang mahu berkongsi kebahagiaan dan kegembiraan dengan mama akan mendapat hadiah ni.  Hadiahnya mama terfikir secara spontan, hadiah yang akan mengingatkan semua rakan blogger dengan mama, mykids dan myblog.  Mama pun reka car sign special untuk rakan2 semua.  Siapa yang mahukan car sign ni cuma perlu ucapkan selamat untuk mama dan mykids.. ucaplah sekreatif mana pun kat ruangan komen blog ni dan letaklah blog url rakan2 semua. Itu je kena buat, senang kan?  Mama akan pilih ucapan yang betul2 menyentuh hati mama.. Ucapan yang mama pilih akan mama tayangkan di blog mama malam esok dan mama akan hubungi pemilik blog untuk mendapatkan alamat untuk menghantar hadiah.  Ucapan boleh dihantar dari sekarang sampai pukul 6 petang esok sebab sebelah malam, mama akan membaca ucapan untuk mama.  Kalau sikit, cepatlah mama buat entri umumkan penerima car sign special daripada mama ni.  Harap2 banyaklah rakan yang akan mengucapkan selamat berbahagia untuk mama .... harapan atau khayalan????
Bukti mama order Car Sign sebagai hadiah.....

You Might Also Like

6 Comment

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Ucapan daripada Santai Leeza :
    Buat mama sekeluarga...

    Jatuh ke air bermain cahaya,
    Menimpa orang jatuh ke padi,
    Tiada seri tiada cahaya,
    Andai Mama tiada di sisi.

    Buah betik buah mangga,
    Buah mangga dibeli si peria,
    Kiriman iklas buat mama sekeluarga,
    Mendoakan kalian kekal bahagia.

    Singa Sakti anak Sang Nata,
    Sang Nata menanam setangkai ladanya,
    Jauh Santai Leeza menyusun kata,
    Hanya ingin mendoakan mama gembira sentiasa.

    *Tidak mahir sangat berpantun, secara tersiratnya, saya mendoakan mama sekeluarga gembira dan moga Allah permudahkan segalanya.*

    http://santaileeza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana sudi singgah, komen dan follow blog saya.

    ReplyDelete
  4. kepada cik mama, reen merupakan salah seorang follower mama yang selalu baca blog mama.. as for today, reen nak doakan semoga mama and ur kids happy forever here and after.. semoga mama tabah mengharungi segala macam dugaan dalam hidup.. you have to be strong for your kids's sake..

    Reen jugak doakan anak2 mama berjaya dalam hidup.. mama jangan lupa doakan kebahagian reen and family jugak ekk? hehe

    sama-sama lah kita hiasi hidup kita dengan perasaan cinta dan kasih sayang sesama manusia.. life is short.. :)so, gunakan masa yang ada dengan perkara yang berfaedah dah berguna untuk dunia dan akhirat kita..

    akhir sekali, reen nak bagitahu, kekuatan anak2 terletak pada kekuatan ibu bapa mereka.. kebahagian mereka juga terletak kepada kebahagian ibu bapa.. kalau mama nak anak mama happy, u too must be happy.. :)

    ucapan di atas juga untuk peringat reen sendiri.. :) i love my family damn much.. :)

    sampaikan salam reen kat keluarga mama yer.. :)

    ReplyDelete
  5. Oh mama ni ramai peminat lah..

    ReplyDelete
  6. takde idea nak tulis ape erk?? tapi dan tertulis pun heheheheee

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels