Pages

@aimaniman |

Ombak Rindu vs OmGak Rindu

Jom beramai-ramai kita layan filem terbaru di pawagam, mungkin dapat menandingi filem Ombak Rindu... iaitu Filem OmGak Rindu.. Masa mula2 baca review filem ni mama rasa filem OmGak Rindu juka ada nilai marketnya kerana filem ini arahan blogger terkenal.Kalau nak tau sinopsis filem OmGak Rindu dan pengarahnya, sila lawati Pak Rodi. Jangan tak layan filem terbarunya ini yang kisahnya sama hot dengan aksi hot Maya dengan Aaron.  Sendiri mau ingat la, niat tak menghalalkan cara ye ... walaupun Maya kata untuk penonton dapat feel pasangan husband and wife so adengan tu diadakan.  Korang tu suami orang dan bekas isteri orang, kalau encik somi buat macam tu, siap diaa... Tak payah layan tulisan mama panjang2, saksikan sendiri filem ini di pawagam anda atau di cd cetak rompak anda??? dah ada kee... Kalau ada, bagi mama satu.. isssh tak menyokong filem melayu langsung...

 vs

 Sapa minat filem OmGak Rindu angkat tangan?

Sudah baca sila komen

7 comments:

Alieza Dayasari said...

mmg citer ni best... tp masih ada sedikit kekurangan...
bg mereka yg pernah membaca akan rasa sedikit kekurangan....

apa2pun.. movie ni dlm kategori yg baik.

Addin said...

addin dah tengok tadi, hihi :D

Fara said...

Kak, berat gila blog Pak Rodi tu. Tp sy tak sbr nak tau ape tu Omgak Rindu. Belum tgk pun sy mcm dah berminat je. Hahahahaha!

Mamamya said...

sya tunggu kat astro 1st jer... :D


p/s: sya da beli umah kat PD n disewakan pada student poli... :D

pena rozie said...

Bile tah nak g tengok...

aimaniman said...

OmGak Rindu .. mama x sangka blogger Pak Rodi tu ada idea sehebat tu... bab Ombak Rindu memang mama nak tengok, tp ada 3 'handbag' cute so batalkan la niat tu...

kak ina kl said...

ada pulak orang kata byk adegan yang di ranjang..betul ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012