Ombak Rindu vs OmGak Rindu

December 04, 2011

Jom beramai-ramai kita layan filem terbaru di pawagam, mungkin dapat menandingi filem Ombak Rindu... iaitu Filem OmGak Rindu.. Masa mula2 baca review filem ni mama rasa filem OmGak Rindu juka ada nilai marketnya kerana filem ini arahan blogger terkenal.Kalau nak tau sinopsis filem OmGak Rindu dan pengarahnya, sila lawati Pak Rodi. Jangan tak layan filem terbarunya ini yang kisahnya sama hot dengan aksi hot Maya dengan Aaron.  Sendiri mau ingat la, niat tak menghalalkan cara ye ... walaupun Maya kata untuk penonton dapat feel pasangan husband and wife so adengan tu diadakan.  Korang tu suami orang dan bekas isteri orang, kalau encik somi buat macam tu, siap diaa... Tak payah layan tulisan mama panjang2, saksikan sendiri filem ini di pawagam anda atau di cd cetak rompak anda??? dah ada kee... Kalau ada, bagi mama satu.. isssh tak menyokong filem melayu langsung...

 vs

 Sapa minat filem OmGak Rindu angkat tangan?

You Might Also Like

7 Comment

  1. mmg citer ni best... tp masih ada sedikit kekurangan...
    bg mereka yg pernah membaca akan rasa sedikit kekurangan....

    apa2pun.. movie ni dlm kategori yg baik.

    ReplyDelete
  2. addin dah tengok tadi, hihi :D

    ReplyDelete
  3. Kak, berat gila blog Pak Rodi tu. Tp sy tak sbr nak tau ape tu Omgak Rindu. Belum tgk pun sy mcm dah berminat je. Hahahahaha!

    ReplyDelete
  4. sya tunggu kat astro 1st jer... :D


    p/s: sya da beli umah kat PD n disewakan pada student poli... :D

    ReplyDelete
  5. OmGak Rindu .. mama x sangka blogger Pak Rodi tu ada idea sehebat tu... bab Ombak Rindu memang mama nak tengok, tp ada 3 'handbag' cute so batalkan la niat tu...

    ReplyDelete
  6. ada pulak orang kata byk adegan yang di ranjang..betul ker?

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels