Offer @ Lazada

>

nuff

Ombak Rindu vs OmGak Rindu

Cikgu Iza | December 04, 2011 | 7 Komen |
Jom beramai-ramai kita layan filem terbaru di pawagam, mungkin dapat menandingi filem Ombak Rindu... iaitu Filem OmGak Rindu.. Masa mula2 baca review filem ni mama rasa filem OmGak Rindu juka ada nilai marketnya kerana filem ini arahan blogger terkenal.Kalau nak tau sinopsis filem OmGak Rindu dan pengarahnya, sila lawati Pak Rodi. Jangan tak layan filem terbarunya ini yang kisahnya sama hot dengan aksi hot Maya dengan Aaron.  Sendiri mau ingat la, niat tak menghalalkan cara ye ... walaupun Maya kata untuk penonton dapat feel pasangan husband and wife so adengan tu diadakan.  Korang tu suami orang dan bekas isteri orang, kalau encik somi buat macam tu, siap diaa... Tak payah layan tulisan mama panjang2, saksikan sendiri filem ini di pawagam anda atau di cd cetak rompak anda??? dah ada kee... Kalau ada, bagi mama satu.. isssh tak menyokong filem melayu langsung...

 vs

 Sapa minat filem OmGak Rindu angkat tangan?

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com