AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Seksi Potong Memotong

Cikgu Iza | December 12, 2011 | 8 Komen |
muka potong stim.. takut ke kakak Iman?

Haa... makin banyak dipotong, sampai mengetap bibir.. seriau ke??
Ni la muka 'baru' kakak Iman..
Mula2 sipemotong enggan tapi kuasa memujuk mama menyebabkan abang pemotong tu setuju untuk memotong. Bermulalah seksi potong memotong. Mula2 muka selamba je, bila potongan dah semakin laju muka yang kena potong nampak berkerut, menahan seriau la tu.. Macam tu la kakak Iman time potong rambut tadi, mentang2 nak masuk tadika tahun depan maka bersungguh2la dia nak kena potong...Haa ni la wajah baru kakak Iman lepas kena potong... Cun potong ke cun tak potong kakak Iman ni? Tengok le muka lama kakak Iman dalam entri2 lepas..

Published with Blogger-droid v2.0.1

8 comments:

gedek! said...

sori...

potong rambot yang uncle paling takot!

seriau!

saffiya_aleesya @ echa said...

dah nak masuk tadika dah yer..terima kasih follow dan singgah blog saya..saya follow akak balik yer..

Fara said...

Ala, tenet kat opis sy teruk. X dpt tgk pun!

aimaniman said...

@gedek!

ooo x potong rambut pun uncle dah ensem..

aimaniman said...

@saffiya_aleesya @ echa

tadika 5 tahun.. harap2 kakak iman berminat nak berjinak2 nak belajar sbb kat rumah ni mmg susah nak ajak dia blajar asyik nak main jee

aimaniman said...

@Fara

alaa.. x da internet akak internet x laju macam ada2 je yg x cukup kan.. issshhh

Kakzakie said...

Potong ke tak potong tetap cute. Mama tu nak senang sikat rambut kak iman dah nak sekolah sebenarnya hihi...

Tiramisu Fatiema said...

ala-tomey2 nye die..comel sngat kak

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com