Sunday my SonDay

December 17, 2011

Syahmi dengan pistol dan Iman dengan anting2 Barbie
 
Haa.. apa yg bau busuk tu?
Home Screen Hp mama
Sunday adalah my SonDay...Lihat gambar my SonDay .. mama abiskan masa dengan anak2 esok.... Entah apa aktiviti kami esok, tapi yg pasti kami hanya habiskan masa main2 kat rumah atuk iaitu rumah mak mama. Almaklum, mama hanya bercuti dengan anak2..kerana abah kerja, hari Rabu baru balik kampung, sebelum nak pergi ke kenduri adik mama kat Felda Sg koyan pada Jumaat. Bukan mama x mau habiskan my SonDay kat luar, tapi mama x larat nak berjalan2 dengan tiga anak yg masih kecil tanpa abah dia orang. Tak pa anak2 mama dah biasakan habiskan SonDay kat rumah je,..? Kita boleh main masak2, main baling bola, main game psp, main game angry bird kat hp mama, tengok Dibo Dibo, Tom n Jerry, makan2.. dan 1001 macam aktiviti untuk my SonDay..

Published with Blogger-droid v2.0.2

You Might Also Like

1 Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels