Taubat Mama Belajar Terima Kasih Anonymous

December 19, 2011



Mama percaya bahawa setiap manusia tak pernah lari daripada melakukan kesilapan. Macam tulah juga mama. Nasib baik ada insan yang sudi untuk menegur secara ikhlas (lihat komen Anonymous)  dan mama akur akan kesilapan mama. Maka mama pun secara spontan 'mendeleate' entri yang kurang asam tu (lihat gambar). Semoga mama tak menjadikan medan berblog ni sebagai medan untuk cuba mencari publisiti murahan. Mama harus bertaubat dan kembali kepada tujuan asal mama berblog. Pada pengomen yang berhati mulia tu mama ucapkan ribuan terima kasih. Sebenarnya mama malu dengan keterlanjuran mama. Nak tau apa keterlanjuran mama, teruskan membaca ye.

You Might Also Like

6 Comment

  1. alhamdulillah, dah ada yang menegur..

    tadi saya baca tajuk dan snippet sepintas lalu di blog roll, tanpa klik ke blog ini, sy pun terfikir seperti anonymous itu juga.

    mmg benar katanya tu..

    kalau boleh elak lah guna tajuk lucah atau tajuk yang boleh di double meaning kan ni.

    maaf juga sekiranya komen saya ini kasar.

    ReplyDelete
  2. SALAM,
    MAMA SEORANG YG HEBAT .. SANGGUP MENGAKU TERSILAP DAN MAHU KEMBALI KE PANGKAL JALAN .. TAK RAMAI YG SEBEGINI, MAMA. LF JUGA TIDAK TERLEPAS MELAKUKAN BYK KESILAPAN

    ReplyDelete
  3. Mcm nielah kak...pemikiran setiap org tu subjektif. Ada yg suke memesongkan fikiran. Sedangkan....

    STIM adalah adaptasi perkataan English dr steam.

    BATANG mungkin batang aiskrim? Batang pokok? Batang pensel?

    Jadi, siapa yang melucahkan perkataan yg lgsg takde kena mengena dgn lucah? Manusia.

    Jadi, siapa yang hina? Manusia.

    Sendiri mau ingatlah kan?

    Kak, chill okeh? Takde salah dan silap pun. Sedang kita sendiri bila marah, mulut terlepas kata lucah....

    =D

    ReplyDelete
  4. moga menjadi peringatan bersama..kita belajar dari kesilapan...moga agak jgn putus asa menulis

    ReplyDelete
  5. Ambil yg jernih, buang yg keruh... jadikan pengajaran buat kita semua.

    ReplyDelete
  6. bila teguran yang baik diterima dengan baik dan kebaikannya diraih bersama...itulah hidayah dan rahmat dan kita mensyukuri kerana menerimanya kerana hati maseh ada nur.

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels