2012 First Time BE Nuffnang RM 40

January 05, 2012


Semalam BE mama segitu.. hari ni?..
2012.. BE Nuffnang mama ada nampak perubahan, apa taknya kalau selama ni BE takat sehengget dua hengget, kali ni dah melepasi 40!!.. kira banyak gila la tuh. Mama ikut tips blogger otai, tulis 'surat cinta' kat Nuffnang.. mama ikut. Mama tanya bila nak bagi sponsored post dan up up la sikit be tu... apa Farahnaz Anwar jawab? haaa baca ni..

As advertisers always have a target audience for their campaigns to address to, they will choose blogs with suitable blog readers as their target audience. Should your blog readers fall into that category, rest assure that you're very likely to be picked by them. Many bloggers who do not fill in their blog surveys properly may find themselves not receiving ad campaigns from advertisers frequently. This is due to the fact that the survey actually helps advertisers know the bloggers' blogs better. Blogs registered without completed surveys are often ignored by advertisers as they do not know if your blog's reach is suitable for their campaign or not. As such, we'll highly recommend for you to ensure that all your blogs' surveys are filled and updated from time to time. Do also note that advertisers tend to shy away from blogs that touches about politics as they don't wish to be associated with anyone pledging support for any political fronts. Blogs without original content will also not attract many advertisers in general.

Haa.... dah tau tips nye?
1. survey tu isi betul2 dan lengkap2 serta selalu2 update
2. blog jangan sentuh bab politik...
3. entri mestile original punya...

Mama rasa mama dah buat dah apa2 yg perlu,.. survey mama dah update paling koman pun seminggu 2-3 kali.. blog mama memang x sentuh bab politik pon, bab anak dara mama jer,.. dan mama rasa entri mama original x da copy n paste jee... Tapi napa le encik sponsored post x ada2 dan BE tu x capai ribu riban?? Nanti mama nak pos surat cinta pada Nuffnang nak kata tima kacih dan tanya persoalan mama tadi...  


Published with Blogger-droid v2.0.2

You Might Also Like

8 Comment

  1. Waaah, untunglah. Tak pernah dapat BE banyak camgitueee. Tahniah

    ReplyDelete
  2. banyak ke? malu akak sbb akak nak lagiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  3. banyak ke? malu akak sbb akak nak lagiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  4. banyak ke? malu akak sbb akak nak lagiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  5. perghhh banyak tu..tahniah...boleh belanja..ekeeke

    ReplyDelete
  6. tahniahhhh!
    nak kena tulis surat chenta dulu kekdahnya
    baru depa nak bagi ye...

    ReplyDelete
  7. tahniah, tq for the tips.... lps ni nak amalkan blog www.muazfaris.com..


    nak exchange link tak?

    ReplyDelete
  8. tahniah kak, byk tuuu ehehe :)

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels