Pages

@aimaniman |

Antara Cinta Dan Tanggungjawab

17 Januari....

Dilema ni,.. sekolah baru dibuka minggu ketiga, rasanya segan nak minta 'keluar'.. cinta pada anak dan bawa ke klinik ke atau tanggungjawab sekolah didahulukan? Kalaulah abah boleh bawa baby.. abahkan cuti.... Kita kena ubah mentaliti suami2 ni,.. apa salahnya bawa anak p klinik ibu dan anak kalau isteri kerja.. salah ke?

Published with Blogger-droid v2.0.2

Sudah baca sila komen

6 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Kwn sy suaminya mmg bw smua ank gi cucuk smpi bila inu yg bw nurse x kenal ini.biasa jmp ayahnya.sentap hati si ibu

KiD said...

kid bawak je si ilham gi cucuk.. (kekadang mummy tumpang sekaki nak masuk lambat) hahahahaa

Anak Wak Mail said...

tu la,,suami ni asyik harapkan isteri je,,sekali-sekala berdikari,,apa salahnya..

haha,,saya cakap macam dah ada anak dan suami je..:P

munna said...

mudah kan kak klu suami dpt bantu hal2 mcm tu

aimaniman said...

yuppp alangkah indahnya hidup kalau en somi boleh ambik alih kerja2 macam ni, bukan susah sangat pon, cuma segan kene dokong baby kkoot..

~ yus ~ said...

tak salah pun rasanya, ramai gak saya tengok suami yang bawa anak ke klinik. Cuma kena tengok, anak tu selesa tak kalau bapa yang bawa dia instead of ibu, takut dia melalak lagi kuat je...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012