AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Awan Nano Juara Ajl 26

Cikgu Iza | January 29, 2012 | 10 Komen |
 Awan Nano Hafiz Sempoi Juara AJL 26

 Naib Johan.. Trio perempuan

 Karma ketiga

 Persembahan Terbaik

M  Nasir memang terbaik...
Awan Nano yang disampaikan oleh Hafiz pemenang juara lagu AJL 26. Dengan persembahan yang unik, bert'shirt dan selipar sahaja Hafiz berjaya menyampaikan lagu gubahan M Nasir ni dengan baik sehinggakan beliau juga dianugerahkan pemenang vokal terbaik. Mama ingatkan Sedetik Lebih gandingan Trio Jaclyn dan rakan2 yang jadi juara atau Sungai Lui, Aizat.. tapi tekaan mama silap. Awal2 lagi abah kata Aizat nyanyi 'main2' tak serius, memang patutpun x menang. Sorry tau Aizat, ni abah punya pendapat, mungkin Aizat dah mencuba sehabis baik tapi nasib tak menyebelahinya. Cuma yang mama masih fikirkan, apakah motif Hafiz berpakaian simple macam tu,.. mungkin ada maksud tersirat dalam lagu Awan Nano tu kan.. mama tak pelik sebab komposernya pun M Nasir, memang lagunya puitis dan penuh maksud tersirat. Mama ingat lagi lagu Sumpah Semerah Padi dan Tanya Sama Hud Hud.. sumpah mama tak faham, tapi itulah yang terbaik. Tahniah buat pemenang, yang kalah bukan tak baik tetapi ada lagu lain yang terbaik..

Published with Blogger-droid v2.0.2

10 comments:

ArulchelseA said...

ok la..jangan muka buku dan yuna menang dah la..kih kih kih

ArulchelseA said...

pinjam gmbar jap..kih kih kih

Si BuDaK KaChAk said...

aizat punye konsep santai la...

tapi sentuhan M.Nasir dgn Budi Hikayat punya maksud yg mendalam...

pakaian Hafiz tu sbb dia nak buat kesinambungan dr video klip lagu tu...


p/s : dia pakai selipar ke kaki ayam???

whitecappuccino said...

ok la jugak lagu ni. dr lagu yg tah hape2

Kancil 8349 said...

tahniah kepada mereka yang menang

msredcheesecake said...

Budak2 muda ni kreatif dan suka benda baru.... Pelik tapi interesting...

Tiramisu Fatiema said...

tahniah awan nano..persembahan yang sempoii..lagu penuh makna

aimaniman said...

Kaki ayam ke..time amik adiah pakai slipar kot..tp mmg sempoi btol

aimaniman said...

Gambr blur aar sbb akak x reti nak snap org tgh bergerak.. tp nasib baik ada galaxy s nieh dapat aar akk snap wp x lawa...

munna said...

mmg suka lagu ni mama... vokal Hafiz pun mantap masa ni

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com