Awan Nano Juara Ajl 26

January 29, 2012

 Awan Nano Hafiz Sempoi Juara AJL 26

 Naib Johan.. Trio perempuan

 Karma ketiga

 Persembahan Terbaik

M  Nasir memang terbaik...
Awan Nano yang disampaikan oleh Hafiz pemenang juara lagu AJL 26. Dengan persembahan yang unik, bert'shirt dan selipar sahaja Hafiz berjaya menyampaikan lagu gubahan M Nasir ni dengan baik sehinggakan beliau juga dianugerahkan pemenang vokal terbaik. Mama ingatkan Sedetik Lebih gandingan Trio Jaclyn dan rakan2 yang jadi juara atau Sungai Lui, Aizat.. tapi tekaan mama silap. Awal2 lagi abah kata Aizat nyanyi 'main2' tak serius, memang patutpun x menang. Sorry tau Aizat, ni abah punya pendapat, mungkin Aizat dah mencuba sehabis baik tapi nasib tak menyebelahinya. Cuma yang mama masih fikirkan, apakah motif Hafiz berpakaian simple macam tu,.. mungkin ada maksud tersirat dalam lagu Awan Nano tu kan.. mama tak pelik sebab komposernya pun M Nasir, memang lagunya puitis dan penuh maksud tersirat. Mama ingat lagi lagu Sumpah Semerah Padi dan Tanya Sama Hud Hud.. sumpah mama tak faham, tapi itulah yang terbaik. Tahniah buat pemenang, yang kalah bukan tak baik tetapi ada lagu lain yang terbaik..

Published with Blogger-droid v2.0.2

You Might Also Like

10 Comment

  1. ok la..jangan muka buku dan yuna menang dah la..kih kih kih

    ReplyDelete
  2. pinjam gmbar jap..kih kih kih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambr blur aar sbb akak x reti nak snap org tgh bergerak.. tp nasib baik ada galaxy s nieh dapat aar akk snap wp x lawa...

      Delete
  3. aizat punye konsep santai la...

    tapi sentuhan M.Nasir dgn Budi Hikayat punya maksud yg mendalam...

    pakaian Hafiz tu sbb dia nak buat kesinambungan dr video klip lagu tu...


    p/s : dia pakai selipar ke kaki ayam???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaki ayam ke..time amik adiah pakai slipar kot..tp mmg sempoi btol

      Delete
  4. ok la jugak lagu ni. dr lagu yg tah hape2

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada mereka yang menang

    ReplyDelete
  6. Budak2 muda ni kreatif dan suka benda baru.... Pelik tapi interesting...

    ReplyDelete
  7. tahniah awan nano..persembahan yang sempoii..lagu penuh makna

    ReplyDelete
  8. mmg suka lagu ni mama... vokal Hafiz pun mantap masa ni

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels