Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Biru Mata Hitamku..

Cikgu Iza | January 16, 2012 | 13 Komen |
Eeee... geramnyaa.. abis lipstick & eyeshadow mama...
Kakak Iman suka sangat bersolek,.. kalau tak diberi macam2 idea dia nak pujuk mama. Kalau diberi pakai, lipstick baru beli pun dah jadi kontot,.. eyeshadow belum tanggal pelekat harga pun dah hilang bulu penyapunya.. Kekadang nak tergelak tengok muka anak mama, entah dari mana dia belajar bersolek pun mama x tau,.. kalau dr mama memang x mungkin sbb mama pakai lipstick pun ala kadar, asal sempat dan asal tak nampak pucat sangat,.. tp anak mama?.. merahnya mak ngah!! Yang mama pelik, baby Dahiyah yg baru setahun 3 bulan tu pun suka abis bila mama tenyek lipstick,.. sampai pejam2 mata dia,.. memang perempuan dilahirkan dengan naluri suka bersolek ke.. mama dulu kecik2 x tahu bersolek pon??? 

Published with Blogger-droid v2.0.2

13 comments:

  1. macam2 kerenah akak ek..dulu sy kecik2..adela jugak main2 lipstik mak..hehe..anak perempuan..nak comel2..

    ReplyDelete
  2. hihihi pandai dia mekap..tomeii!!

    ReplyDelete
  3. Anak anak pun nak glam macam mama dia haa~ Hehe.

    ReplyDelete
  4. anak2 saya lagi banyak karenah...tak tahu ikut mama ke papa sebab papa der lagi..anak lagi x der..haha..berangan sket...sori...

    ReplyDelete
  5. hehehhehe.. comelnya...

    masa umai usia 3 tahun dia pernah guna brgn make up ayu..kebetulan dia seorang, ayu bolehlah takut2 dia ttg muka dia mcm nenek2...
    skrang dia tamo sentuh dah...

    ingat2 ayu sebatang lipstic ayu patah.. hehehhe
    budak2 mmg suka bergaya..

    ReplyDelete
  6. hahahaha...amboi,melawa ngalahkan mama dia

    ReplyDelete
  7. haha,,dia belajar dekat tv tu..bijak2x..boleh jadi make up artist!hihi..

    ReplyDelete
  8. Ni mama dia ni yang solekkannnn... Hehehe comelll

    ReplyDelete
  9. Ni mama dia ni yang solekkannnn... Hehehe comelll

    ReplyDelete
  10. Ni mama dia ni yang solekkannnn... Hehehe comelll

    ReplyDelete
  11. ANAK MUNNA PUN MCM TU... BILA TIME KITA NAK MAKE UP JE...DIAORG PUN SIBUK NAK TOUCH UP SAMA

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com