Pages

@aimaniman |

Biru Mata Hitamku..

Eeee... geramnyaa.. abis lipstick & eyeshadow mama...
Kakak Iman suka sangat bersolek,.. kalau tak diberi macam2 idea dia nak pujuk mama. Kalau diberi pakai, lipstick baru beli pun dah jadi kontot,.. eyeshadow belum tanggal pelekat harga pun dah hilang bulu penyapunya.. Kekadang nak tergelak tengok muka anak mama, entah dari mana dia belajar bersolek pun mama x tau,.. kalau dr mama memang x mungkin sbb mama pakai lipstick pun ala kadar, asal sempat dan asal tak nampak pucat sangat,.. tp anak mama?.. merahnya mak ngah!! Yang mama pelik, baby Dahiyah yg baru setahun 3 bulan tu pun suka abis bila mama tenyek lipstick,.. sampai pejam2 mata dia,.. memang perempuan dilahirkan dengan naluri suka bersolek ke.. mama dulu kecik2 x tahu bersolek pon??? 

Published with Blogger-droid v2.0.2

Sudah baca sila komen

13 comments:

Tiramisu Fatiema said...

macam2 kerenah akak ek..dulu sy kecik2..adela jugak main2 lipstik mak..hehe..anak perempuan..nak comel2..

Kalamhati said...

hihihi pandai dia mekap..tomeii!!

Puan Besar Shag Yahaya said...

Anak anak pun nak glam macam mama dia haa~ Hehe.

Cikgu Ma said...

anak2 saya lagi banyak karenah...tak tahu ikut mama ke papa sebab papa der lagi..anak lagi x der..haha..berangan sket...sori...

Cik tikah said...

hahaha.. kemain lagi!

Citarasa Rinduan said...

hehehhehe.. comelnya...

masa umai usia 3 tahun dia pernah guna brgn make up ayu..kebetulan dia seorang, ayu bolehlah takut2 dia ttg muka dia mcm nenek2...
skrang dia tamo sentuh dah...

ingat2 ayu sebatang lipstic ayu patah.. hehehhe
budak2 mmg suka bergaya..

aReLaN said...

hahahaha...amboi,melawa ngalahkan mama dia

Pok Amai-Amai said...

Amboi, melaram die ye?

Anak Wak Mail said...

haha,,dia belajar dekat tv tu..bijak2x..boleh jadi make up artist!hihi..

Tea said...

Ni mama dia ni yang solekkannnn... Hehehe comelll

Tea said...

Ni mama dia ni yang solekkannnn... Hehehe comelll

Tea said...

Ni mama dia ni yang solekkannnn... Hehehe comelll

munna said...

ANAK MUNNA PUN MCM TU... BILA TIME KITA NAK MAKE UP JE...DIAORG PUN SIBUK NAK TOUCH UP SAMA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012