Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Download Free Anti Virus 2012

Cikgu Iza | January 28, 2012 | 7 Komen |
Komputer anda dah dilindungi? Kalau belum macam mama, dan malas nak keluarkan duit nak beli Perisian AntiVirus di pasaran, jom la kita pakat ramai2 kebas Free Software Anti Virus yang macam mama buat ni. Mama bukan lokek nak keluarkan duit nak beli software anti virus macam Kapersky tu, tapi kalau dah ada yang free, kita kebas je la.. selama dia free dan sampai software ni pun kena upgrade jadi pro. Time tu, mama pun dengan hati yang paksa rela beli lah software ni. Sayang ooii laptop dan notebook mama ni, macam nyawa ooii selain anak2 mama la. Kalau ada dua tiga nyawa, nyawa yang terakhir ialah laptop dan nb. Tak payah fikir panjang2, jom la klik kat AVG Free antivirus atau Avast free antivirus ataupun Avira free antivirus. Lepas ni, tak takut lagi la lp dan nb mama diserang makhluk asing virus ni. Jangan tunggu lama2, nanti software free jadi pro... nyanyi sikit taw..


Published with Blogger-droid v2.0.2

7 comments:

  1. yg free punya macam tak best sangat la kak..yang beli tu baru puas hati.hihi

    ReplyDelete
  2. Salam,
    Tkasih atas usaha perkongsian

    ReplyDelete
  3. Tak pakai antivirus apa pun, CCleaner je...

    ReplyDelete
  4. munna mmg selalu d/l yg free je mama

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com