Pages

@aimaniman |

Download Free Anti Virus 2012

Komputer anda dah dilindungi? Kalau belum macam mama, dan malas nak keluarkan duit nak beli Perisian AntiVirus di pasaran, jom la kita pakat ramai2 kebas Free Software Anti Virus yang macam mama buat ni. Mama bukan lokek nak keluarkan duit nak beli software anti virus macam Kapersky tu, tapi kalau dah ada yang free, kita kebas je la.. selama dia free dan sampai software ni pun kena upgrade jadi pro. Time tu, mama pun dengan hati yang paksa rela beli lah software ni. Sayang ooii laptop dan notebook mama ni, macam nyawa ooii selain anak2 mama la. Kalau ada dua tiga nyawa, nyawa yang terakhir ialah laptop dan nb. Tak payah fikir panjang2, jom la klik kat AVG Free antivirus atau Avast free antivirus ataupun Avira free antivirus. Lepas ni, tak takut lagi la lp dan nb mama diserang makhluk asing virus ni. Jangan tunggu lama2, nanti software free jadi pro... nyanyi sikit taw..


Published with Blogger-droid v2.0.2

Sudah baca sila komen

7 comments:

Anak Wak Mail said...

yg free punya macam tak best sangat la kak..yang beli tu baru puas hati.hihi

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Tkasih atas usaha perkongsian

EmpayarUtama said...

Tak pakai antivirus apa pun, CCleaner je...

CIK TOM said...

ciktom guna avira..

Bobo said...

ok boleh ushar2 :)

yana-feehily said...

nak try la...hihi. tq

munna said...

munna mmg selalu d/l yg free je mama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012