Jom Vote Calon Social Media Awards 2012

January 24, 2012

Berokband macam ok so mama vote la...
Vote jangan tak vote sebab mama suka vote

Baca di Blog DenaiHati tentang Social Media Awards 2012, mama rasa best jugak kalau menjadi salah seorang yang menentukan pemenangnya. Tanam saham sikit2, lepas tu tumpang seronok tengok blog orang lain yang 'menjadi', dan sekurang2nya tahu banyak blog yang tercalon kat situ. Dapat 'cium' haruman blog yang 'menjad'.. macam blog yang mendapat tempat pertama (setakat ni la..) http://emilayusof.com/, blog DH yang berada di tangga kedua dan ketiga blog 'adik angkat' Ben Ashaari ni... http://www.lyssasecret.com/. Patutlah mereka layak dicalonkan,.. memang sah boleh menang. Ok la kawan2.. jom vrooom balik kerja lepas CNY!! kalau penat singgah sebentar kat R&R dan jom vote mereka... vote taw jangan lupa....

Published with Blogger-droid v2.0.2

You Might Also Like

3 Comment

  1. blog mereka hebat2.. hehehe.. malas nak masuk undi2 nih..

    ReplyDelete
  2. baru berkesempatan singgah sini,rajin akak mengundi..huhu..hope menang la blogger tu nanti..bukan senangkan nak jadi top nie..kena usaha majukan blog...

    ReplyDelete
  3. aah lae.. blog akak ngan blog dia orang macam gunung dengan sebijik pasir.. akak saja je undi sebab dah terbaca minta mengundi, lagipun bukan susah sangat pun..

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels