Macam ni ke Taste Pengundi di Malaysia...

January 12, 2012

Kalau calonnya muda mesti ramai yang mengundi

Kena daftar sebelum mengundi..
Kalau inilah gayanya pengundi PRU 13 nanti,.. kena lah letak calon muda2 supaya pengundi macam pisang goreng panas... Macam ni la suasana time pendaftaran persatuan semalam,.. persatuan yang guru penasihatnya cikgu perempuan yang muda2 cepat je habis kuota pendaftaran, mana yg cikgu2 senior ni, meja pendaftaran sejuk jee... Lumrah alam kan,.. yang cantik dipuja2, yang tua.. di 'hina'2... persoalannya, nanti2 korang tak tua2 ke? Maknanya,..masyarakat Malaysia masih memilih pemimpin yang dinilai dari segi luaran je ke? Tepuk dada tanyalah selera...

Published with Blogger-droid v2.0.2

You Might Also Like

10 Comment

  1. SALAM,
    Jadilah pengundi yg matang ... yang dipilih akan menjadi pemimpin kita ... maka seharusnya calon2 memiliki ciri2 kepimpinan yg baik

    ReplyDelete
  2. harap2 begitu la kan,.. semoga 2012 kita jadi manusia lebih matang dr segi pemikiran dan tindakan...

    ReplyDelete
  3. semoga mereka membuat pilihan yang tepat..

    ReplyDelete
  4. hehehe...budak2 nye pemikiran laen sket.

    ReplyDelete
  5. pilih wakil cun je....

    hehe

    ReplyDelete
  6. piliharaya kat sekolah ke???

    ye - pilih yg encem saja lah...
    ekekekekek

    ReplyDelete
  7. kalau saya,,saya tak tengok calon tu muda atau tak,,tak penting kot,,kalau masa pilihanraya uni dulu,,boleh la engok muka,,sebab tak kenal diorg tu,,main pangkah je..haha

    ReplyDelete
  8. Cuba bagi budak2 mengundi.. Baru happening..

    ReplyDelete
  9. Kalau budak2,,.. tentu calon ala ala Aaron aziz yg menang...

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels