Klik@Lazada

nuff

Nama Baby Iman 311112

Cikgu Iza | January 30, 2012 | 8 Komen |
Susahnya nak cari nama baby millenium
Nak tergelak pun ada, tapi memang lawak kartun ni. Akibat terlalu banyak yang gila Facebook, blog dan Tweeter, akibatnya.. nak cari nama anak pun susah. Sesukar nak mencari pasword bagi blog, FB,.. dah terlalu banyak blog sehinggakan penggunaan nama yang kita suka pun terhad, terpaksalah nanti nama baby kita ada nombor di hujungnya supaya unik dan lebih selamat daripada serangan penggodam... Alahai, kalau ada baby mama nak taruk nama apa yerk.. Jom relax dan share makan kejap.... Semua baby mama kena ada nama Iman, mungkin Iman 311112 kot... isshhh .. Jom relax sambil tengok video pulak...
Published with Blogger-droid v2.0.2

8 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

hahaha....camtu pun ade ek???nnt klu sy dah kawen n dpt ank nk letak num ape ek???heheh


p/s:follower akak dah ramai gile bbding blog sy la...

=(

whitecappuccino said...

nama yg ada Iman, cantik!

Miss Nadya said...

huhu..:)

Tea said...

haha imejin nak register nama ank kat jpn... hehee

munna said...

Dah nak ada baby baru ke mama...

Kancil 8349 said...

memang betul tu...lucu...

QueeN TerataI said...

aduii xkan lah begitu sakali kan? apa plak maknan nombor tue? hehehehe tarikh lahir?

KimberlyCun said...

hahaha. memang lawak komik tu. entah-entah dalam masa 50 tahun mungkin akan jadi betul >_<

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com