Nama Baby Iman 311112

January 30, 2012

Susahnya nak cari nama baby millenium
Nak tergelak pun ada, tapi memang lawak kartun ni. Akibat terlalu banyak yang gila Facebook, blog dan Tweeter, akibatnya.. nak cari nama anak pun susah. Sesukar nak mencari pasword bagi blog, FB,.. dah terlalu banyak blog sehinggakan penggunaan nama yang kita suka pun terhad, terpaksalah nanti nama baby kita ada nombor di hujungnya supaya unik dan lebih selamat daripada serangan penggodam... Alahai, kalau ada baby mama nak taruk nama apa yerk.. Jom relax dan share makan kejap.... Semua baby mama kena ada nama Iman, mungkin Iman 311112 kot... isshhh .. Jom relax sambil tengok video pulak...
Published with Blogger-droid v2.0.2

You Might Also Like

8 Comment

  1. hahaha....camtu pun ade ek???nnt klu sy dah kawen n dpt ank nk letak num ape ek???heheh


    p/s:follower akak dah ramai gile bbding blog sy la...

    =(

    ReplyDelete
  2. haha imejin nak register nama ank kat jpn... hehee

    ReplyDelete
  3. Dah nak ada baby baru ke mama...

    ReplyDelete
  4. aduii xkan lah begitu sakali kan? apa plak maknan nombor tue? hehehehe tarikh lahir?

    ReplyDelete
  5. hahaha. memang lawak komik tu. entah-entah dalam masa 50 tahun mungkin akan jadi betul >_<

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels