Pernikahan Ally Fara Lee Incheon TV3 With love

January 20, 2012

Tak sangka Pengacara terkenal kena dua kali lafaz... berkerut dahi tuw...gabra kot?
Suka senyuman Ally & Fara.. cutenyee...
Alhamdulillah.. sah..
Banyak blog memaparkan kisah pernikahan Ally Iskandar dengan Fara Lee.. Mama rasa seronok juga melihat akhirnya pengacara TV3 yang beberapa kali kecewa ni akhirnya menemui jodoh dengan gadis yang begitu cute dan cantik, bagai pinang dibelah dua. Selepas ni, tentu pihak pengurusan TV3 pusing memikirkan pengganti Ally sebagai pengacara Muzik Muzik Akhir pada 29 Januari ni. Sebabnya, pada firasat mama lah, tentulah Ally bakal 'terbang' ke Incheon mengikut isterinya yang akan meneruskan pengajian sehingga Disember nanti. Almaklum, baru 9 hari diakadnikahkan, tentu sedang mabuk melayan perasaan kan.. Lainlah kalau Ally terlalu komited terhadap tugas, maka dibiarkan Fara 'kesejukan' seorang diri di Incheon? Musim sejuk ke Fara sekarang kat sana?... Mungkin lepas ni,.. ada rancangan khas 'from Incheon with Love' kerana pengacara terkenal ni semestinya lama 'bermalam' di Incheon, siangnya bolehlah cari bahan untuk rancangan terbaru TV3 kan. bak kata orang 'sambil menyelam sambil minum air' aka sambil berjumpa isteri tercinta sambil cari berita....


Published with Blogger-droid v2.0.2

You Might Also Like

7 Comment

  1. Semoga hubungan mereka berkekalan sampai ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  2. Cantiknyeee farah leee... Sepadan..

    ReplyDelete
  3. semoga berkekalan hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  4. tahun ni,TV3 nak FBI dgn cheryl je jd pengacara
    so,takde masalah

    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau x da ally mcm kurang masun ls plak MM 26 nanti..

      Delete
  5. huhuhu....incheon?mcm nk ikut jugak la..hihihi..mama bila lagi nk ke sana?

    ReplyDelete
  6. x bess aar akak nak ada ally jugak jd pengacara MM 26...

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels