nuff

Pos Betau jalan menuju puncak

Cikgu Iza | January 04, 2012 | 4 Komen |

Kakak Iman disolek oleh tuan rumah Homestay kami


Pos Betau x jadi Sunway je le

Kakak Iman muka boring tengah panas disuruh posing..


Siapa pernah ke Pos Betau? Mama 1st time menjejakkan kaki ke Pos Betau pada Disember lalu. Tu pun kerana 'menghantar' pengantin, kalau tak, rasanya x kenal pun Pos Betau ni. Nasib baik pengantin orang sana, jadi mama pun tau la cara lain nak ke Cameron Highland adalah dari Pos Betau ni, jalannya x le se'teruk' jalan lain ke atas sana. Semangat mama mencanak2 nak naik ke atas, tapi tuan rumah homestay kat sana kata x payah cari susah la time cuti krismas, tambah2 hujan takut kejadian buruk kat atas sana. Semangat mama down, semangat abah down.. so kami balik ke KL dan melepak di Sunway je time cuti Krismas ari tu,.. sedih tau... dah dekat dah untuk pengalaman kedua ke CH tapi hajat x sampai,.. Mungkin ada hikmahnya kot, mana tau tanah runtuh ke, jem gila ke, apa2 buruk ke,.. so mama x berkesempatan la nak ke sana....  x da le jagung manis, x da strawberi... mmmmmmmmmmm
Published with Blogger-droid v2.0.2

4 comments:

Pok Amai-Amai said...

Sy dah takde hati nak ke sane sbb asik dgr cite tak best. Antaranya, sbb dah terlalu ramai yg nek ke sane maka...segala-galanya sesak.

=(

fisa othman said...

Pos Betau tu kat area mana?

aimaniman said...

kat Felda Sg koyan.. kat Bentong.. Pahang

KiD said...

ohhoo.. Pos betau.. tak gi lagi.. nak gi bukit tinggi lah! =)

Post a Comment

Komen anda amat dihargai. Sila komen lagi.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com