Klik@Lazada

nuff

Rahsia Follower Tweeter @NajibRazak lebih 400000...

Cikgu Iza | January 20, 2012 | 7 Komen |
Wow popularnya PMku...
Mama terfikir, dalam kesibukan sebagai Perdana Menteri dengan segala idea dan slogan seperti BR1M, KR1M, Rakyat didahulukan... dan macam2 lagi, PM kita ni sempat lagi bertweeter. Bukan setakat bertweeter, malah followernya beratus2 kali ganda melebihi follower tweeter mama.. Mama baru je di'anugerahkan' dengan 'rezeki' beberapa jawatan di sekolah, dah membebel itu ini, malunya mama. Pokok pangkalnya bukan kerana x sempat tapi sengaja x mahu menjadi lebih daripada yang lain. Kita terbiasa 'selesa' dengan apa yang ada.. dan x mahu menjadi lebih baik dr yg sedia ada. Kemampuan PM bertweeter ni membakar semangat mama untuk lebih berjaya lagi pada 2012. Azam ke atau sengaja nak tunjuk bagus ni????



Published with Blogger-droid v2.0.2

7 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

jum btwitter kak.. hehe

aimaniman said...

akak x minat la,.. malas nak balas2, baik akak cium baby dr cium hp sampai tertido...

shameel Iskandar said...

org popular mcm PM dan tokoh2 politik mmg ada ramai pengikut baik di alam nyata mahupun di alam maya(FB & Twitter).

Saya pun xde twitter. hahaha. Ketinggalan zaman sungguh saya.

Salam kenal dari saya

Anak Wak Mail said...

tweeter??saya tak depon..rasa cam tak penting..haha

cemomoi said...

rupa twitter camana pon tak tau... blog pon dah tak terlayan rasanya cukup le satu tu je nak pelepas boring

aimaniman said...

Alaa sama je akak ni ada tweetr tp berdebu je.. sebulan pun ntah dapat bertweet pun x taw le

aimaniman said...

Penting ke x ke akak x taw tp org ada akak pun nak ada gak...

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com