Rahsia Follower Tweeter @NajibRazak lebih 400000...

January 20, 2012

Wow popularnya PMku...
Mama terfikir, dalam kesibukan sebagai Perdana Menteri dengan segala idea dan slogan seperti BR1M, KR1M, Rakyat didahulukan... dan macam2 lagi, PM kita ni sempat lagi bertweeter. Bukan setakat bertweeter, malah followernya beratus2 kali ganda melebihi follower tweeter mama.. Mama baru je di'anugerahkan' dengan 'rezeki' beberapa jawatan di sekolah, dah membebel itu ini, malunya mama. Pokok pangkalnya bukan kerana x sempat tapi sengaja x mahu menjadi lebih daripada yang lain. Kita terbiasa 'selesa' dengan apa yang ada.. dan x mahu menjadi lebih baik dr yg sedia ada. Kemampuan PM bertweeter ni membakar semangat mama untuk lebih berjaya lagi pada 2012. Azam ke atau sengaja nak tunjuk bagus ni????



Published with Blogger-droid v2.0.2

You Might Also Like

7 Comment

  1. akak x minat la,.. malas nak balas2, baik akak cium baby dr cium hp sampai tertido...

    ReplyDelete
  2. org popular mcm PM dan tokoh2 politik mmg ada ramai pengikut baik di alam nyata mahupun di alam maya(FB & Twitter).

    Saya pun xde twitter. hahaha. Ketinggalan zaman sungguh saya.

    Salam kenal dari saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa sama je akak ni ada tweetr tp berdebu je.. sebulan pun ntah dapat bertweet pun x taw le

      Delete
  3. tweeter??saya tak depon..rasa cam tak penting..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penting ke x ke akak x taw tp org ada akak pun nak ada gak...

      Delete
  4. rupa twitter camana pon tak tau... blog pon dah tak terlayan rasanya cukup le satu tu je nak pelepas boring

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels