Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Tahap Curang Wanita dan Lelaki Malaysia Top 3 2011

Cikgu Iza | January 03, 2012 | 3 Komen |

Kau ingat paha kau ke jer yang gebu? 


Alangkah indahnya saat itu?
Mama terbaca info dari MynewsHub.. melalui survey Durex Sexual Well-Being Global Survey 2011 walaupun peratus perempuan Malaysia yang curang mengatasi lelaki (39% vs 33%) namun, tanpa mengira jantina, Malaysia berada di tangga ke-3 selepas Thailand dan Korea!!. Kalau Thailand dan Korea mama tak heranlah jika pasangan saling curang antara satu sama lain, tapi jika di Malaysia mama garu kepala juga. Sebabnya, rakyat Malaysia majoriti Islam, jika Islam tentu kita ada batasan antara dosa dan pahala. Gamaknya dah tak takut dosa lagi ke orang Malaysia ni? Kalau nak jadi Top 3 pun biarlah dari segi lain, ni top 3 curang ooi. Glemer ke orang Malaysia?  Kisah Nur Amalina, pelajar genius Malaysia yang dah 'curang' terhadap budayanya pun jadi tanda tanya. Sekarang mak bapak dah tak boleh nak 'lepas bebas' anak2 walaupun anak kita tu pandai tahap gila punya. Sebab dah terlalu pandai la kot, menyebabkan kita dah 'x pandai' nak ingat dosa pahala. Baru2 ni kita kehilangan (kematian) Dato Salleh Majid, Genius Ekonomi Melayu... takkan tahun 2012 ni Malaysia mahu 'kehilangan' Genius ke-2, adik Nur Amalina?? Kat sinilah peranan bijak pandai agama kita, biro UMNO ke PAS ke apa ke bukan takat tangani kes Along dan perempuan lari ikut lelaki Lombok jer, tapi tangani juga kes adik Amalina ni yee... mama harap2 sangat....

Published with Blogger-droid v2.0.2

3 comments:

  1. Nauzubillah,,macam2 boleh jadikan..;)

    harap semua lebih peka..

    ReplyDelete
  2. peringatan kepada kita.. moga kita tidak begitu..

    ReplyDelete
  3. Harap bila didedahkan, byk tindakan akan diambil utk atasi perkara ini

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com