Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Thank You Abah Hantar Iman Ke Syurga

Cikgu Iza | January 25, 2012 | 15 Komen |

## WW : Luahan Hati Iman Buat Ayah siperokok Tegar...

Thank You Abah sebab hantar Iman lekas2 ke syurga idaman....
Lihat luahan2 lain sianak terhadap ayah... di sini...


 Doa Iman buat abah :

Ya, Allah!!.. ampunilah dosa ayahku, 
bukakanlah hatinya untuk berhenti merokok sebelum Kau bawa dia pergi.. amin yarabbal alamin...

Published with Blogger-droid v2.0.2

15 comments:

  1. nasib baik en. abg munna tak hisap rokok...

    ReplyDelete
  2. Asap rokok, silent killer~!

    Pembunuh senyap yang boleh menyebabkan orang tersayang merana dengannya..

    ReplyDelete
  3. errr... nak pinjam jugalah.. ni kalo baca tp masih xsedar xtau la nk kata apa kan...

    ReplyDelete
  4. kak tak dapat baca laha luahan tu,,xde permission nak baca..:(

    bagusnya,,mudaha-mudahan terkesan buat ayahnya..:)

    ReplyDelete
  5. Alamk. Huhuhu
    anak sop selalu larang, jgn isap rokok, cikgu kata bahaya. Papa dia senyum jer. Hehehe

    ReplyDelete
  6. bahaya rokok pada si perokok tu ,dan bahaya jugak buat orang sekeliling ..

    ReplyDelete
  7. Perokok tegar tak kan terkesan dgn apa2 kempen anti merokok... Penat dah...

    ReplyDelete
  8. Memang tak tahan dengan perokok.. Baunya sgt memeningkan

    ReplyDelete
  9. perokok hidup lama,penghidu di sebelahnya akan sengsara..

    ReplyDelete
  10. moga abah Iman terharu dgn luahan hati ini dan segera berhenti merokok.

    ReplyDelete
  11. xsuka perokok sebab saye lelah...slalu saja jadi mangsa asap rokok...

    ReplyDelete
  12. aminn222 ya robbala'lameeennn... (aminkan doa si anak)

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com