Pages

@aimaniman |

Thank You Abah Hantar Iman Ke Syurga


## WW : Luahan Hati Iman Buat Ayah siperokok Tegar...

Thank You Abah sebab hantar Iman lekas2 ke syurga idaman....
Lihat luahan2 lain sianak terhadap ayah... di sini...


 Doa Iman buat abah :

Ya, Allah!!.. ampunilah dosa ayahku, 
bukakanlah hatinya untuk berhenti merokok sebelum Kau bawa dia pergi.. amin yarabbal alamin...

Published with Blogger-droid v2.0.2

Sudah baca sila komen

15 comments:

munna said...

nasib baik en. abg munna tak hisap rokok...

norhidana said...

alahai... huhuhu...

-Incek Fik- said...

Asap rokok, silent killer~!

Pembunuh senyap yang boleh menyebabkan orang tersayang merana dengannya..

QueeN TerataI said...

errr... nak pinjam jugalah.. ni kalo baca tp masih xsedar xtau la nk kata apa kan...

Anak Wak Mail said...

kak tak dapat baca laha luahan tu,,xde permission nak baca..:(

bagusnya,,mudaha-mudahan terkesan buat ayahnya..:)

sop said...

Alamk. Huhuhu
anak sop selalu larang, jgn isap rokok, cikgu kata bahaya. Papa dia senyum jer. Hehehe

izah :) said...

bahaya rokok pada si perokok tu ,dan bahaya jugak buat orang sekeliling ..

Rose Johari said...

Rokok pembunuh no.1!

Deru Ombak said...

Owh anak...

msredcheesecake said...

Perokok tegar tak kan terkesan dgn apa2 kempen anti merokok... Penat dah...

Tea said...

Memang tak tahan dengan perokok.. Baunya sgt memeningkan

cinnamon.com said...

perokok hidup lama,penghidu di sebelahnya akan sengsara..

Mr PenyuBiru said...

moga abah Iman terharu dgn luahan hati ini dan segera berhenti merokok.

nadia arrumaisha said...

xsuka perokok sebab saye lelah...slalu saja jadi mangsa asap rokok...

LadyBird said...

aminn222 ya robbala'lameeennn... (aminkan doa si anak)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012