Pages

@aimaniman |

Topup GodLink Istimewa CNY

Topup Istimewa
Mama belek2 FB malam tadi, kredit pada Komuniti Blogger UPM sebab meperkenalkan Topup GodLink Istimewa sempena vroooom CNY ni. Topup ni tak ada expiry date, maknanya boleh guna selama mungkin selagi masih bernafas di dunia. Syarat2 memiliki topup ni pun mudah je, iaitu kena topup lima kali sehari, iaitu pelan 2,4,4,3,4. Ganjaran topup ni pun maha hebat iaitu pahala dan syurga. Sekali lagi terima kasih mama ucapkan pada Geng Blogger UPM ni,..hebat betul topup ni sampaikan kalah topup2 lain yang hebat di pasaran. Cara nak dapatkan topup ni, sila kunjungi masjid atau surau berdekatan atau telefon nombor 24434 sekarang juga... Atau nak dapatkan topup segera takut jem sebab vroooom CNY???

Published with Blogger-droid v2.0.2

Sudah baca sila komen

6 comments:

Hamba Ilahi said...

alhamdulilalah..
betul jugak kan..;)

btw done following you..
feel free to hit me back..:)


my recent pos jom baca...motivasi untuk berjaya

atuk said...

Assalamualaikum Aiman

nak call 24434 laaaa

IMANSHAH said...

salam

tk singgah di hok sengoti..saya dah follow blog ini lama kot dah..tq follow saya

eiela said...

memang bagus topup nih. jom kita dptkan topup nih.kaya dunia akhirat nanti.

Gen2Merah said...

wahhh, bestnyaa... hebat..

ainnoraini said...

no itu la yg sebaik2nya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012