Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Topup GodLink Istimewa CNY

Cikgu Iza | January 23, 2012 | 6 Komen |
Topup Istimewa
Mama belek2 FB malam tadi, kredit pada Komuniti Blogger UPM sebab meperkenalkan Topup GodLink Istimewa sempena vroooom CNY ni. Topup ni tak ada expiry date, maknanya boleh guna selama mungkin selagi masih bernafas di dunia. Syarat2 memiliki topup ni pun mudah je, iaitu kena topup lima kali sehari, iaitu pelan 2,4,4,3,4. Ganjaran topup ni pun maha hebat iaitu pahala dan syurga. Sekali lagi terima kasih mama ucapkan pada Geng Blogger UPM ni,..hebat betul topup ni sampaikan kalah topup2 lain yang hebat di pasaran. Cara nak dapatkan topup ni, sila kunjungi masjid atau surau berdekatan atau telefon nombor 24434 sekarang juga... Atau nak dapatkan topup segera takut jem sebab vroooom CNY???

Published with Blogger-droid v2.0.2

6 comments:

  1. alhamdulilalah..
    betul jugak kan..;)

    btw done following you..
    feel free to hit me back..:)


    my recent pos jom baca...motivasi untuk berjaya

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Aiman

    nak call 24434 laaaa

    ReplyDelete
  3. salam

    tk singgah di hok sengoti..saya dah follow blog ini lama kot dah..tq follow saya

    ReplyDelete
  4. memang bagus topup nih. jom kita dptkan topup nih.kaya dunia akhirat nanti.

    ReplyDelete
  5. wahhh, bestnyaa... hebat..

    ReplyDelete
  6. no itu la yg sebaik2nya...

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com