Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

DG Smart Plan dan Galaxy Note Mama

Cikgu Iza | February 13, 2012 | 9 Komen |
wow mama nak galaxy note...

Tiga bulan lepas, mama beli Galaxy S Plus.. mama rasa dunia ni mama yang punya. Setiap hari mama update blog melalui Galaxy S Plus ni.. mama snap gambar, mama post sebagai draft, bila ada peluang nak update, x payah susah2 mama terus buka notebook mama dan edit2 sikit, tampal bedak tebal2, dan terhasillah entri terbaru mama. Kalau dulu tanpa galaxy nie, mama terkial2 nak cari gambar untuk diselitkan dalam entri dan kekadang tu gambar x da kaitan pun dgn entri,.. tp apa mama kisah yg penting ada gambar. Lepas ada galaxy nieh.. gambar yang mama masukkan dalam entri semua ada kaitan, semua cun2 belaka. Haaa tu lee kelebihan Galaxy S Plus mama, berbaloi2 mama beli.... Tapi yg x bessnya, susah sikit mama nak taip entri sbb skrinnya yg x berapa nak besar. Kalaulah mama dapat Galaxy Note???? alangkah indahnya dunia nie, rasanya makin rancak mama berblog... ada niat nak trade in saja S Plus mama, tapi sayang la,... nanti harganya rendah je yang tuan kedai ambik... Ada idea cam ne mama nak dapatkan Galaxy Note? Haa, bijak,... mama ambik la smart plan yang ditawarkan oleh DG... Daripada harga sebenar RM 2299, jika mama gunakan smartplan DG, mama cuma kena bayar RM 1549, banyak tu untungnya. Bolehlah mama layan update blog selalu... skrinnya pun lebih besar...
Ini antara smart plan yang ditawarkan oleh DG..

DG Smart Plan 68 tu pilihan mama... Apa pendapat semua? Berbaloi2 tak kalau mama ambik DG Smart Plan nie? Pada mama memang berbaloi2 sbb sejak mama guna 010 nieh, x da masalah langsung,.. Semoga jodoh mama dengan DG akan berpanjangan dengan adanya perkahwinan baru antara mama dengan DG smart plan dan Galaxy Note nie... Selamat bertemu jodoh ngan DG mama....

 

Published with Blogger-droid v2.0.2
Enhanced by Zemanta

9 comments:

  1. memang bagus pakai DG kalau ada coverage 3g...

    ReplyDelete
  2. banyak betul duit mama dah ada S plus nak angkat note lak.hahaha..pe kata bagi je saya S plus tu.

    ReplyDelete
  3. Whoa..terbaik la mama..dh ada S Plus nk amik Note pulak..tp note skrin dia besar sket..puas la jugak nk berblogging nnti..

    ReplyDelete
  4. Tapi Galaxy Note ni gedabak sgt lah mama Aiman...

    ReplyDelete
  5. Salam aimaniman,

    Wah....hebatnya aimaniman....tak payah susah2 lagi dah nak update kan.....

    ReplyDelete
  6. waaaa...bestnyeee... saya ni dok berangan je ler nak pakai gajet yg canggih2 ni... nak beli xde bajet lg.. tunggu duit jatuh daripada helikopter kot..hehehe

    ReplyDelete
  7. wah...bestnya mama...nak sambar Galaxy Note ye.....

    ReplyDelete
  8. sy ada idea bijak...ape kata mama bli galaxy note...pstu galaxu sy bg sy...hehehe

    ReplyDelete
  9. waa..angkat ajelah galaxy note tu..hihi..

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com