Nafsu Terlarang Kencing di Muka

February 18, 2012

 
Nafsu untuk mengahwini Mr Note...

Akhirnya, tercapai juga niat mama. Mama pejamkan mata saja untuk mendapatkan Mr Note, tak mahu pikir ke belakang lagi. Cuma yang tak syoknya, dua hari lepas Mr Nott mama dapat, mama x dapat pulak nak update blog!!!, sebab? Mama belum reti nak bermanja2 dengan Mr Note, punyalah tekan sana sini badan Mr Note, sampai mama hampir2 giveup dan menyesal mama ceraikan Mr S2.. Mama ingat dengan perkahwinan baru mama dengan Mr Note ni memudahkan mama untuk update blog, rupa2nya hampeh,.. Tapi berkat kesabaran mama dengan Mr Note akhirnya mama berjaya juga.. Dan inilah hasilnya, entri terbaru mama setelah perkahwinan terbaru mama dengan Mr Note.. Sebenarnya, nasib baik mama berkahwin dengan Mr Note yang canggih nie, kalaulah perkahwinan mama hanya berlandaskan nafsu semata2, tentu macam kisah ni jadinya. Kesian siisteri, bukankah isteri harus dilayan seperti bidadari?.. Sanggupke jadikan isteri serupa jamban?? Jom baca kisah suami kencing di muka isteri di sini...Lepas nafsu kencing muka .

Published with Blogger-droid v2.0.4
Enhanced by Zemanta

You Might Also Like

18 Comment

  1. wow..syok la ada dah kawen ngan note.kalau saya,saya kawen dua2 je terus.maklum la leh poligami.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lelaki oh lelaki... Setia le pd yg satu wp mampu

      Delete
  2. baca topik pun dah geli inikan pula orang yang kena...

    ReplyDelete
  3. waaahhhhh... galaxy Note!! terbaikkkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang berbaloi2 cuma x lawan unifi ler bleh lajuuuuu

      Delete
  4. @ROJAK tul tu... kalo laa muka kita kena kencing... huh!!!

    ReplyDelete
  5. wahhh....aritu bru berhajat pstu trus dpt...untung nya...sy tak mampu nk bli mahal2 camtu tp mmg teringin sgt2...


    *S2 tu bleh la bg dkt sy...heheh

    ReplyDelete
  6. yeahhh, saya ada kawan rupanya yang sama2 beli Galaxy Note.. tapi kan saya masi tak reti lah nak update blog using Note ni... nak taip entri salu ja salah2... tak reti nak tekan2 keypad touch2 ni... ehehe

    setakat ni Note hanya d gunakan bila utk BW.. tapi kalau nak hapdet entri kena pakai laptop gak baru selesa.. ehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dwnlod bloggerdroid insy bleh update.. Touch skrin lama2 biasa lae lg mudah lae

      Delete
  7. nnt galaxy 3 nk kuar note ni akn diceraikn gk ke ape???hewhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isshhh sorang kuota boleh brapa kali nikah cerai?

      Delete
  8. lady x paham.. mr note ape ek kak?

    ReplyDelete
  9. Heheee, cian nya mrS2 kena cerai, sy nk kwen ngan s2 pun x dapat...

    Ehem ehem,
    lagi advance update ngan mr note...update slalu k;)

    ReplyDelete
  10. rs cam dh singgh komen td..huhu

    ReplyDelete
  11. tengok tajuk dah geli geleman i.. seram nak baca.. huhu..

    ReplyDelete
  12. tulah tak sanggup rasanya... gila betul org yg ada nafsu mcm tu.... cantiklah mama dah note yg baru

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels