Pages

@aimaniman |

Nafsu Terlarang Kencing di Muka

 
Nafsu untuk mengahwini Mr Note...

Akhirnya, tercapai juga niat mama. Mama pejamkan mata saja untuk mendapatkan Mr Note, tak mahu pikir ke belakang lagi. Cuma yang tak syoknya, dua hari lepas Mr Nott mama dapat, mama x dapat pulak nak update blog!!!, sebab? Mama belum reti nak bermanja2 dengan Mr Note, punyalah tekan sana sini badan Mr Note, sampai mama hampir2 giveup dan menyesal mama ceraikan Mr S2.. Mama ingat dengan perkahwinan baru mama dengan Mr Note ni memudahkan mama untuk update blog, rupa2nya hampeh,.. Tapi berkat kesabaran mama dengan Mr Note akhirnya mama berjaya juga.. Dan inilah hasilnya, entri terbaru mama setelah perkahwinan terbaru mama dengan Mr Note.. Sebenarnya, nasib baik mama berkahwin dengan Mr Note yang canggih nie, kalaulah perkahwinan mama hanya berlandaskan nafsu semata2, tentu macam kisah ni jadinya. Kesian siisteri, bukankah isteri harus dilayan seperti bidadari?.. Sanggupke jadikan isteri serupa jamban?? Jom baca kisah suami kencing di muka isteri di sini...Lepas nafsu kencing muka .

Published with Blogger-droid v2.0.4
Enhanced by Zemanta

Sudah baca sila komen

18 comments:

aReLaN said...

wow..syok la ada dah kawen ngan note.kalau saya,saya kawen dua2 je terus.maklum la leh poligami.hahaha

ROJAK said...

baca topik pun dah geli inikan pula orang yang kena...

Syazwan Che Deraman said...

dah baca dalam paper.
kesian.

KiD said...

waaahhhhh... galaxy Note!! terbaikkkk!

KiD said...

@ROJAK tul tu... kalo laa muka kita kena kencing... huh!!!

aimaniman said...

Lelaki oh lelaki... Setia le pd yg satu wp mampu

aimaniman said...

Memang berbaloi2 cuma x lawan unifi ler bleh lajuuuuu

Si BuDaK KaChAk said...

wahhh....aritu bru berhajat pstu trus dpt...untung nya...sy tak mampu nk bli mahal2 camtu tp mmg teringin sgt2...


*S2 tu bleh la bg dkt sy...heheh

Gen2Merah said...

yeahhh, saya ada kawan rupanya yang sama2 beli Galaxy Note.. tapi kan saya masi tak reti lah nak update blog using Note ni... nak taip entri salu ja salah2... tak reti nak tekan2 keypad touch2 ni... ehehe

setakat ni Note hanya d gunakan bila utk BW.. tapi kalau nak hapdet entri kena pakai laptop gak baru selesa.. ehe

CIK TOM said...

bestnya dpt mr note...

aimaniman said...

Dwnlod bloggerdroid insy bleh update.. Touch skrin lama2 biasa lae lg mudah lae

Si BuDaK KaChAk said...

nnt galaxy 3 nk kuar note ni akn diceraikn gk ke ape???hewhehe

aimaniman said...

Isshhh sorang kuota boleh brapa kali nikah cerai?

LadyBird said...

lady x paham.. mr note ape ek kak?

Aine Ainun said...

Heheee, cian nya mrS2 kena cerai, sy nk kwen ngan s2 pun x dapat...

Ehem ehem,
lagi advance update ngan mr note...update slalu k;)

CIK TOM said...

rs cam dh singgh komen td..huhu

madammondoq said...

tengok tajuk dah geli geleman i.. seram nak baca.. huhu..

munna said...

tulah tak sanggup rasanya... gila betul org yg ada nafsu mcm tu.... cantiklah mama dah note yg baru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012