AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Orang Kawin.. Nak Kawin Juga tapi...

Cikgu Iza | February 29, 2012 | 7 Komen |
Gerammnnyyyaaaa..... penyek nanti Lisa tuh...

Kisah perkahwinan Lisa Yusri ni begitu hot sampai keyword  trafik blog ni semuanya tentang Lisa dan Yusri. Apa taknya, ramai yang geram lihat pasangan yang hensem dan cantik manis ni. Macam geramnya Yusri pada Lisa, sampai Yusri peluk ketat2 Lisa.....


Syahdu je tengok...

Tapi pada mama cantik manis tu semua tak de makna kalau 'dikongsi' bersama. Pasangan Imam Muda Hassan dan Ulfah ni lagi manis dan sejuk mata memandang. Bukan saja suami tak dapat dosa free malah para tetamu pun tak menumpang dapat dosa sesaja je. Kan sekarang dah banyak fesyen pasangan yang berkahwin yang menepati syariat.  Sebab tu, orang kawin, kita nak kawin juga tapi, orang lain kawin dapat keberkatan kita kawin dapat dosa mudah. Ingat lagi pesanan Tok kadi masa nikahkan adik... "isteri ni tanggungjawab suami, segala dosa isteri suami turut berdosa jika sengaja tidak melarang atau tak mengajar isteri... bla bla bla..."  Hai.. susah juga kan nak seronok ni? tepuk dada tanya hati, nak susah ke nak mudah...

Nanti kalau ada anak, nak bibik call bebas tol ni 1800222000
PAPA kata colling2 nanti dapatlah bibik...

Published with Blogger-droid v2.0.4

7 comments:

Hanih Borhan said...

Bubye Lisa Surihani... Hahaha

ZWAN SABRI said...

Sronok tengok orang dirikan masjid ni... btw, smoga tiang masjid yang dibina tu kukuhla.. :)

Tiramisu Fatiema said...

dah kawen imam muda hassan kan..alhamdulilah..cantik isterinya..

Anaa said...

lawanya pengantin imam muda tuu... memang sejukk mata tengok..

nengok gambo orang kawin, tetiba rasa nak korek gambo sendiri 11 tahun lepas.. kekeke..

Pok Amai-Amai said...

Oh, Imam Muda tu dah kawen upenye...hehehe. Kita tatau kan?

fuad ansari said...

pada pemerhatian saya, majlis perkahwinan yg simple, lebih mudah utk kita berbual mesra dengan pengantin.. (",)

aimaniman said...

yuppp sejuk je mata memandang, semuanya x da yang palsu, lahir dr hati yang ikhlas

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com