AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Perkahwinan Terakhir Abah Mama

Cikgu Iza | February 08, 2012 | 13 Komen |
Pasangan pertama
Pasangan Kedua
Bakal Pasangan Ketiga
Inilah perkahwinan terakhir abah mama. Bukan main syok mama lihat abah. Ketawa sampai ke telinga, bahagia sampai ke syurga...Kocek abah sarat dengan saguhati daripada kawan-kawan. Abah sampai lupa time dah lewat.. abah masuk menghadap-Nya pun waktu dah nazak. Biarlah abah gembira, kan ini perkahwinan terakhir abah?
Gempaknya abah mama?.. Perkahwinan terakhir?.. Jangan salah sangka ya, bukan abah mama tapi anak2 abah semuanya sudah selamat diijabkabulkan dengan pasangan masing2. Sebab tu juga lima hari mama berpuasa daripada berbelog. Tapi mama puas... puas sebab abah gembira. Bermakna, 4.2.2012 lalu, merupakan majlis perkahwinan terakhir yang abah mama kendalikan. Seronok mama tengok abah gembira. Semoga abah gembira dan senang hati macam ni selalu,  sebab memang dah jadi hak abah untuk bergembira selepas berpenat lelah membesarkan kami adik-beradik. Yahooo... perkahwinan terkahir abah berjaya.

Published with Blogger-droid v2.0.2

13 comments:

aReLaN said...

dalam family saya,sorang pon belum lagi sebab saya yang sulong nipon baru 25.hehehe..nak kawen jugak.wuuuu

Tiramisu Fatiema said...

Tahniah..alhamdulilah..salam rabu akak..

kasihibu said...

dlm family akak ada 2 orang lagi yang belum bertemu jodoh
semoga diorang akan di pertemukan jodoh hendaknya

kasihibu said...

dlm family akak ada 2 orang lagi yang belum bertemu jodoh
semoga diorang akan di pertemukan jodoh hendaknya

fuad ansari said...

mula2 ingatkan kak aimaniman punya abah yg kawin..

rupa2nya adik beradik kak aimaniman yg kawin..

alhamdulillah, selesai sudah.. (",)

miloais milo said...

baca tajuk - ingat mak ngan abah uols yg kawen.... ehehehehe...
tahniah buat pengantin semua - moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...

Kakzakie said...

Kakak ingatkan abah yg kawin berkali-kali. Hmmm.... suspen je...

Alahmdulillah selamat sudah tanggung-jawabnya membesarkan anak-anak.

Deru Ombak said...

Assalamualaikum..

Pastinya lega..
Akk Ada sorang Lagi tuh..anak Bujang yang bongsu tu ntah bila la agaknya.

KiD said...

heheeh.. kalo orang tak baca habis, mesti lain yang dikomennya.. btw congrates!

KiD said...

@kasihibu sama laaa dengan adik beradik saya. sorang yang sulung, sorang yang bongsu.. hehehe

KiD said...

@fuad ansari tajuknya sungguh suspen kan? heheheee

Denaihati said...

nasib baik baca sampai habis. tahniah utk diaorang. banyak tanggungjawab dah lepas.

Miss Nadya said...

alhamudlillah..:)

p/s :: eh xkn xde traffic ke blog kakak ni???mesti ada punya...tak dari fb dari pakcik google..

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com