Pertunangan Misha Omar dan Pemergian Latiff Ibrahim

February 21, 2012

Misha Omar dan Firos Ezzwan Rossly
 

Latiff Ibrahim bertemu-Nya

Memang betul kata orang hidup ini bagaikan roda, ada kalanya kita gembira dan ada kalanya kita bersedih. Di sebelah sini dunia ada yang bergembira, namun di sebelah sana pula masih ramai yang berduka. Itulah hitam putih kehidupan, kan. Tadi pagi time mama nak masuk pintu pagar sekolah mama yang tersergam indah tuuut, mama dikejutkan dengan berita pemergian penyanyi era 70-an, Latiff Ibrahim petang semalam, dan pengebumiannya bakal diadakan pagi ni. Takziah mama ucapkan pada keluarga arwah, semoga tabah menghadapi saat2 sedih ni. Petang ni pulak, lepas bangun tidur, mama tak biasa tidur petang tapi hari ni mama balik awal dari sekolah sebab pening kepala... Cerita bab pening2 ni, pagi semalam kawan mama pening2, sakit2 perut.. call sekolah yang dia nak p klinik... hasilnya? haa kaannn dah poitif 5 minggu, mesejnya? kalau pening2 tu p check doktor mana2 tau positif??? Pagi ni jugak, kawan satu sekolah mama yang baru berpindah ke Banting dapat 1st baby girl, 3.5 kg melalui casserean...x kisah le lalu tingkap ke lalu pintu ke, yg penting baby dan mama baby selamat. Sebab mama dengar dia ni takut betul baby keluar lalu tingkap, takut body x boleh slim macam sebelum pregnant, walhal baby melintang dan nyawa baby serta ibu terancam!! Almaklumlah, kalau lalu tingkap mana boleh berpantang macam orang beranak normal,.. x da bengkung2, x da urut2,.. perut menggeleber jer. Itulah perempuan, kasih sayangnya terhadap insan bergelar suami maha besar, walaupun nyawa terancam namun masih takut2 penampilan di hadapan suami tak seperti dulu...Balik pada kisah Misha,..menurut sumber sah Misha bertunang hari ni. Bacalah kisahnya di sumber Gua.com.my tu ye. Tahniah Misha, tahniah Firos dan tahniah Adam sebab dapat baba...

pada kawan mama... baca kisah Dr Halina & Dr Sheikh Muzaphar
Dr Halina x berpantang tradisional badan tetap maintain.....
tapi mak kita bagi ke???

Published with Blogger-droid v2.0.4
Enhanced by Zemanta

You Might Also Like

6 Comment

  1. al fatihah utk arwah lafit ibrahim...
    &
    tahniah utk misha omar

    ReplyDelete
  2. Mama, byk betul cerita;)

    jodoh, ajal maut, semua ditangan allah kan...

    ReplyDelete
  3. kisah-kisah yang hidup dan yang pergi meninggalkan kita..

    ReplyDelete
  4. alfatihah utk keluar allahyarham latiff ibrahim,
    tahniah utk misha omar.

    ReplyDelete
  5. Suami tak kisah kalau badan isteri tak seksi mcm sebelum beranak. Mengandung dan melahirkan anak itu sudah satu pengorbanan yg sangat besar utk kebahgiaan keluarga.

    Tapi kalau dapat maintain bentuk badan, of course itu lebih baik.

    ReplyDelete
  6. al-fatihah..utk allahyarham..tahniah misha..dah tunang ek..bunga2 cinta

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels