Pages

@aimaniman |

Princess Bundle Linda USA

Nampak macam bundle ke?.. made in Philipines
 
Yang ni pun pilihan dari bundle Linda.. made in El Savador!!
 
Ni mama pilih bundle Linda juga.. made in Indonesia

Kain rentang Bundle Linda USA buatkan perasaan mama tak tentu hala. Dah la diletak betul2 di depan restoran makanan laut kat Muara Tanjung Gila/ Tanjung Lembu, Port Klang ni, jadi makin bertambah2 keinginan mama untuk datang tengok. Akhirnya lepas tanya sana sini, sampai juga mama ke kedai Linda Bundle USA ni. Biasanya mama tak suka beli barang bundle, tapi entah kali ni mama terpikat pada 4 baju untuk princess mama.. 3 untuk kakak dan satu untuk adik Dahiyah. Baju2nya lain dari kedai bundle yang lain. Pertama, baunya harum,.. x macam baju bundle biasa yang hapak.. sebabnya, di sebelah kedai ni ada kedai dobi yang juga dimiliki oleh Linda Bundle ni, so sebelum ditayangkan kepada pembeli, baju2 ni dah dibasuh. Kedua, baju2nya agak cantik la, memang cantik.. serius... So pada sesapa yang duduk di area Port Klang, bolehlah singgah menjamu mata kat kedai ni, .. alamat? mama tak ingat, tapi kalau tau perumahan kastam di KRU,.. berdepan dengan perumahan ni kedainya... selamat menjamu mata dan memakai baju bundle... hina dan low class ke kalau pakai baju bundle?.. .. pada mama, kalau masih cantik, kualitinya bagus, apa salahnya memilih sepasang dua kan.... 

Published with Blogger-droid v2.0.4

Sudah baca sila komen

1 comment:

munna said...

walaupun bundle ...tapi nampak cantik dan kualiti masih baik apa salahnya ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012