lazada

nuff

Khairul Fahmi Dilamar Arsenal..

Cikgu Iza | March 14, 2012 | 7 Komen |
KFCM dilamar Arsenal & Measi main Perak...

Alangkah indahnya jika berita Metro ni menjadi kenyataan? Tadi mama tengok sebahagian game Malaysia vs Syria di kedai makan, teman abah,.. time tu masih 1-0, mama balik, keputusan penuh dah jadi 3-0! Apa hal Malaysia ni agaknya? Tak kiralah, Harimau Muda ke, pasukan senior Malaysia ke, pokok pangkalnya mereka mewakili bendera malaysia sebagai hero bola sepak kita. Mama ingat lagi, dulu2 Malaysia disegani juga dalam sukan ni, tapi sekarang confirm pasukan yang bakal melawan Malaysia mesti tersengih dulu sebab mudah sangat kot nak melawan pasukan kita. Apa silapnya malaysia kan, negara yang sedang dalam konflik, tak aman pun boleh menang, sedangkan kita? Mungkin dah tiba masanya FAM buka lembaran baru, cuba korek rahsia BAM ke, pasukan Squasy ke, PHM ke atas kejayaan mereka.. BAM ada juga lahirkan Dato' Lee Chong Wei, Squasy gah dengan Dato' Nicole dan Hoki Malaysia walaupun bertatih2 nak masuk Olimpik 2012, tapi ada juga berita gembiranya.. Malangnya harimau Muda ni,.. tak dapat masuk Olimpik satu hal, tapi kalah semua game tu yang satu hal besar....

sampai bila kita nak bertanding hanya untuk cari pengalaman???
Published with Blogger-droid v2.0.4

7 comments:

  1. FAM banyak politik...hehehe...sbb tu kot susah nak cari player yang betul2 sesuai..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. selamanya.. selamanya.. selamanya Harimau Malaya!

    ReplyDelete
  3. banyak kuar citer pasal die nie..

    ReplyDelete
  4. makin lama makin tenggelam sukan negara....sbb org2 atasan ker??

    pepe pun TQVM atas info...^___^
    p/s:nak ajak join rakanblog.com ..exchange website utk bantu membantu sesama bloggers

    ReplyDelete
  5. skrg asik kalah je, ni mesti ade kaitan dgn gosip mosip dia, byk kontroversi..

    ReplyDelete
  6. wah hebat memang hebat..tahniah tapi tak sukalah kalau selalu keluar gossip tak elok tentang beliau

    ReplyDelete
  7. ADUHAI NASIB BAIK MUNNA TAK MINAT BOLA....TAPI BILA DIAORG MENANG SOKONG GAK ...

    ReplyDelete

Komen anda amat dihargai. Sila komen lagi.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com