Penapis Air Mineral Peluh Bangla

March 12, 2012

 Syoknya mamat Bangla ni bagi kita minum...

Cuba bayangkan air mineral yang kita minum tu datangnya daripada penapis air canggih yang dilakukan oleh mamat Bangla seperti dalam gambar. Dahlah air paip tu dah penuh dengan segala pencemaran, ditambah pula dengan pencemaran segera peluh mamat tu, .. sebab tu lah air yang kita minum ada perisa tambahan!!!???.... 

 Mama nak Coway tapi mahal sangat la..

Al Jabbar mama mampu kot...

Sebelum perut kita kenyang dengan air perisa peluh mamat Bangla tu, jom kita 'melabur' sedikit dengan membeli penapis air, x kiralah produk mana pun, ikut kemampuan masing-masing. Mama hanya mampu nak dapatkan produk alJabbar kot, jadi sesiapa yang pernah gunakan produk ni bolehlah berkongsi dengan mama. Mengikut sumber, kelebihan penapis air ni:

Sistem Air Dr. Jabbar Energy Life
Sistem air Dr. Jabbar Energy Life mengambil contoh prinsip mata air mineral
dan air bukit semulajadi. Ia menggunakan bahan-bahan dari alam
semulajadi dan karbon diaktifkan berkualiti tinggi dan seramik biotenaga.
Molekul air diubahsuai untuk memudahkannya diserap oleh badan sekaligus
membuang toksin, kekotoran dari badan kita dan memperbaiki peredaran darah.
Sistem air Dr. Jabbar Energy Life berfungsi dengan sistem 7 penapisan yang
bermutu tinggi menggunakan teknologi Jepun dan Korea berupaya menyah
toksin, kekotoran dan pelbagai bahan cemar kimia sekaligus menjana
"AIR HIDUP". Faedah yang dapat kita perolehi dari penapis air yang baik
seperti Dr. Jabbar Bio-Aura Water Life System bukan sahaja memberi kita air
yang bersih, segar dengan menyahkan bahan cemar kimia yang tidak
kelihatan dengan mata kasar, malah ia juga menghasilkan air yang
mempunyai AURA dengan tenaga "bio-electromagnetic field" yang tinggi untuk
kesihatan yang optima.


Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

11 Comment

  1. haiyyyaa!! tak sanggup i pikirrrr!!!

    ReplyDelete
  2. perghhh...perisa tambahan tu yang tak tahan.hahahaha..semalam akak si dia baru angkat yang al-jabbar tu kat kazen si dia sendri.ada promosi.

    ReplyDelete
  3. salam kenal kak. tumpang lalu..
    xde selera la nak minum air tapis mamat bangla tu. hehehe...
    eh nama anak kite lebih kurang je la... :)

    ReplyDelete
  4. erkkk tak berani nak beli air mineral lagi huhuhu

    ReplyDelete
  5. munna tak pakai pun penapis air lagi kak.....

    ReplyDelete
  6. alamakhai terus rasa was2 nk minum air mineral tu..

    ReplyDelete
  7. Pemenang Giveaway Sulung Miecyber's Blog telah di umumkan

    http://www.miecyber.com/2012/03/pemenang-giveaway-sulung-miecybers-blog.html

    ReplyDelete
  8. bagus tak al jabbar ni?

    ReplyDelete
  9. sop pakai coway
    mmg bagus.. air tapis pun sedap.. rasa manis gitu.. mungkin sbb tiada lagi klorin dan sebagainya..

    ReplyDelete
  10. Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

    JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

    NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

    Harga RM 500 shj

    harga asal RM 2080

    Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

    *Barang baru dari stokis full box dan original
    *Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
    *penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
    *saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels