AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Penapis Air Mineral Peluh Bangla

Cikgu Iza | March 12, 2012 | 11 Komen |
 Syoknya mamat Bangla ni bagi kita minum...

Cuba bayangkan air mineral yang kita minum tu datangnya daripada penapis air canggih yang dilakukan oleh mamat Bangla seperti dalam gambar. Dahlah air paip tu dah penuh dengan segala pencemaran, ditambah pula dengan pencemaran segera peluh mamat tu, .. sebab tu lah air yang kita minum ada perisa tambahan!!!???.... 

 Mama nak Coway tapi mahal sangat la..

Al Jabbar mama mampu kot...

Sebelum perut kita kenyang dengan air perisa peluh mamat Bangla tu, jom kita 'melabur' sedikit dengan membeli penapis air, x kiralah produk mana pun, ikut kemampuan masing-masing. Mama hanya mampu nak dapatkan produk alJabbar kot, jadi sesiapa yang pernah gunakan produk ni bolehlah berkongsi dengan mama. Mengikut sumber, kelebihan penapis air ni:

Sistem Air Dr. Jabbar Energy Life
Sistem air Dr. Jabbar Energy Life mengambil contoh prinsip mata air mineral
dan air bukit semulajadi. Ia menggunakan bahan-bahan dari alam
semulajadi dan karbon diaktifkan berkualiti tinggi dan seramik biotenaga.
Molekul air diubahsuai untuk memudahkannya diserap oleh badan sekaligus
membuang toksin, kekotoran dari badan kita dan memperbaiki peredaran darah.
Sistem air Dr. Jabbar Energy Life berfungsi dengan sistem 7 penapisan yang
bermutu tinggi menggunakan teknologi Jepun dan Korea berupaya menyah
toksin, kekotoran dan pelbagai bahan cemar kimia sekaligus menjana
"AIR HIDUP". Faedah yang dapat kita perolehi dari penapis air yang baik
seperti Dr. Jabbar Bio-Aura Water Life System bukan sahaja memberi kita air
yang bersih, segar dengan menyahkan bahan cemar kimia yang tidak
kelihatan dengan mata kasar, malah ia juga menghasilkan air yang
mempunyai AURA dengan tenaga "bio-electromagnetic field" yang tinggi untuk
kesihatan yang optima.


Published with Blogger-droid v2.0.4

11 comments:

mama rifQy said...

haiyyyaa!! tak sanggup i pikirrrr!!!

aReLaN said...

perghhh...perisa tambahan tu yang tak tahan.hahahaha..semalam akak si dia baru angkat yang al-jabbar tu kat kazen si dia sendri.ada promosi.

watyz said...

salam kenal kak. tumpang lalu..
xde selera la nak minum air tapis mamat bangla tu. hehehe...
eh nama anak kite lebih kurang je la... :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

erkkk tak berani nak beli air mineral lagi huhuhu

munna said...

munna tak pakai pun penapis air lagi kak.....

Bobo said...

alamakhai terus rasa was2 nk minum air mineral tu..

miecyber said...

Pemenang Giveaway Sulung Miecyber's Blog telah di umumkan

http://www.miecyber.com/2012/03/pemenang-giveaway-sulung-miecybers-blog.html

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm kat umah pakai filter apa tah

KiD said...

bagus tak al jabbar ni?

gnesop said...

sop pakai coway
mmg bagus.. air tapis pun sedap.. rasa manis gitu.. mungkin sbb tiada lagi klorin dan sebagainya..

anjang said...

Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

Harga RM 500 shj

harga asal RM 2080

Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

*Barang baru dari stokis full box dan original
*Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
*penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
*saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com