Pages

@aimaniman |

Tinggalkan Suami atau Big Apple ...

Memang sedap sehingga menjilat jari
Donut..... sedappppppnnnnyyyaaa
gambar hanya hiasan...

Dalam dilema ni, nak tinggalkan mana satu? Tinggalkan Big Apple atau Suami?.. Hisshhhhh dimakan sedap dibuang sayang nieh... Semenjak mama kenal Big Apple, rasa cinta padanya sukar nak diucapkan. Sebab rasa cinta pada Big Apple  menyebabkan BMI mama melebihi tahap sepatutnya,... Kalau mama tak tinggalkan Big Apple, takut2 mama pulak ditinggalkan sebab suami mana suka kalau isteri obesiti... kalau x kisah hal suami, mama kisah takut2 penyakit pulak yang suka kat mama... so mama tengah menangis ni, nak tinggalkan siapa ni... ada idea?
Published with Blogger-droid v2.0.4

Sudah baca sila komen

8 comments:

Deru Ombak said...

Big apple agak terlebih manisnya, boleh try jCo kalau dah suka sgt donut. Tak kan nak letak suami Dan donut pada level yang sama... Haha

ziraziz said...

2-2 xptt d tinggalkn ;p ..

norhidana said...

mmg sedap tp tak blh mkn selalu sbb manis bebeno...

jgn tinggal dua2 tp seimbangkan skit2 heheheh

munna said...

munna pun kak...sejak ada Big Apple kat sini seminggu sekali makan donut dia...

mama rifQy said...

kite ni mmg dah lame sgt tak makan big apple...kalo dulu,mmg teringin gile laaa

Bobo said...

big apple best tp suami lg best kot kn? :)

asmira surianie said...

manisnya sakit gigi..hehe

fieda said...

hehehe..sukarnya untukku berpisah dgn mu....huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012