Tinggalkan Suami atau Big Apple ...

March 10, 2012

Memang sedap sehingga menjilat jari
Donut..... sedappppppnnnnyyyaaa
gambar hanya hiasan...

Dalam dilema ni, nak tinggalkan mana satu? Tinggalkan Big Apple atau Suami?.. Hisshhhhh dimakan sedap dibuang sayang nieh... Semenjak mama kenal Big Apple, rasa cinta padanya sukar nak diucapkan. Sebab rasa cinta pada Big Apple  menyebabkan BMI mama melebihi tahap sepatutnya,... Kalau mama tak tinggalkan Big Apple, takut2 mama pulak ditinggalkan sebab suami mana suka kalau isteri obesiti... kalau x kisah hal suami, mama kisah takut2 penyakit pulak yang suka kat mama... so mama tengah menangis ni, nak tinggalkan siapa ni... ada idea?
Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

8 Comment

  1. Big apple agak terlebih manisnya, boleh try jCo kalau dah suka sgt donut. Tak kan nak letak suami Dan donut pada level yang sama... Haha

    ReplyDelete
  2. 2-2 xptt d tinggalkn ;p ..

    ReplyDelete
  3. mmg sedap tp tak blh mkn selalu sbb manis bebeno...

    jgn tinggal dua2 tp seimbangkan skit2 heheheh

    ReplyDelete
  4. munna pun kak...sejak ada Big Apple kat sini seminggu sekali makan donut dia...

    ReplyDelete
  5. kite ni mmg dah lame sgt tak makan big apple...kalo dulu,mmg teringin gile laaa

    ReplyDelete
  6. big apple best tp suami lg best kot kn? :)

    ReplyDelete
  7. hehehe..sukarnya untukku berpisah dgn mu....huhuhu...

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels