Offer @ Lazada

>

nuff

Anak Blogger Lelaki Famous

Cikgu Iza | April 09, 2012 | 10 Komen |
Aimy Zafirah bt Mohd Azfar

Mohammad Qhaliff Iman bin Salbani bi Ashaari
 
Muhammad Izzat Azim (mungkin la kata papanya)

Tahniah mama nak ucapkan kepada ketiga-tiga blogger lelaki yang famous ni atas kelahiran putera dan puteri mereka. Anak perempuan untuk Ujang dan anak lelaki Ben dan Eyriqazz. Mama hanyalah silent reader je kat blog2 mereka sebab mama sedar kedudukan mama berbanding mereka, kalau komen pun x mungkin dibalas, almaklum blogger hama jer. Oleh sebab blogger ni update Fb tentang putera dan puteri masing2, so mama pun teringin le nak buat entri khas nak ucapkan tahniah... Semoga kelahiran mereka menjadi pengukuh ikatan kasih sayang antara papa dan ummi mereka.Sayang sangat2 dengan baby2 cute nie. Nama anak2 mereka pun panjang2 dan penuh makna yang baik2. 

1.Aimy Zafirah --> keberkatan, yang beroleh kemenangan dan yang berjaya
2.Muhammad Qhaliff Iman --> Mesra, untung, amanah, menawan, ikhlas, lemah lembut, berkualiti dan alim.
3.Anak Eyriqazz belum diberikan nama, so x da le maknanya..

Alhamdulillah, ibu bapa dah memberikan nama2 yang mulia bagi anak2 mereka, semoga anak2 juga menjaga kemuliaan diri demi maruah diri, ibu bapa, keluarga, masyarakat dan negaranya...Teringat mama time nak beri nama Iman Dahiyah, maksudnya baik, cuma mokcik2 dan pokcik2 dia jer yang sibuk panggil dia 'dahi....' kesian Dahiyah mama...


Published with Blogger-droid v2.0.4

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com