Anak Blogger Lelaki Famous

April 09, 2012

Aimy Zafirah bt Mohd Azfar

Mohammad Qhaliff Iman bin Salbani bi Ashaari
 
Muhammad Izzat Azim (mungkin la kata papanya)

Tahniah mama nak ucapkan kepada ketiga-tiga blogger lelaki yang famous ni atas kelahiran putera dan puteri mereka. Anak perempuan untuk Ujang dan anak lelaki Ben dan Eyriqazz. Mama hanyalah silent reader je kat blog2 mereka sebab mama sedar kedudukan mama berbanding mereka, kalau komen pun x mungkin dibalas, almaklum blogger hama jer. Oleh sebab blogger ni update Fb tentang putera dan puteri masing2, so mama pun teringin le nak buat entri khas nak ucapkan tahniah... Semoga kelahiran mereka menjadi pengukuh ikatan kasih sayang antara papa dan ummi mereka.Sayang sangat2 dengan baby2 cute nie. Nama anak2 mereka pun panjang2 dan penuh makna yang baik2. 

1.Aimy Zafirah --> keberkatan, yang beroleh kemenangan dan yang berjaya
2.Muhammad Qhaliff Iman --> Mesra, untung, amanah, menawan, ikhlas, lemah lembut, berkualiti dan alim.
3.Anak Eyriqazz belum diberikan nama, so x da le maknanya..

Alhamdulillah, ibu bapa dah memberikan nama2 yang mulia bagi anak2 mereka, semoga anak2 juga menjaga kemuliaan diri demi maruah diri, ibu bapa, keluarga, masyarakat dan negaranya...Teringat mama time nak beri nama Iman Dahiyah, maksudnya baik, cuma mokcik2 dan pokcik2 dia jer yang sibuk panggil dia 'dahi....' kesian Dahiyah mama...


Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

10 Comment

  1. Samalah kakak pun sekadar silent reader pada blog mereka... suka tengok baby... mama apa lagi bila lagi nak tambah?...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cukup2 la dulu dahiya br setahun setengah.... x menang tgn wp tau setiap baby tu ada rezeki masing2...

      Delete
  2. Err...ade antara mrk yg sy tak kenal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknanya x femes la mereka ni? tp mrk mmg femes dr segi bil follower..selalu menang contez nuffng dan bisa dapt be ribu riban

      Delete
  3. sejak dia orang ada baby ni rajin acik keblog ..seronok pulak bila baca perasaan dia orang tu bila dah jadi bapa

    ReplyDelete
  4. zana pun silent readers jer kat blog diaorang.. hihihi.. just pernah komen kat blog Eyriqazz, dia ada gak balas kunjungan.. kira ok jer sebenarnya diaorang ni kan..

    comel2 baby tu.. mesti best kalau dpt cium.. babu baby sedap...

    ReplyDelete
  5. zana pun silent readers jer kat blog diaorang.. hihihi.. just pernah komen kat blog Eyriqazz, dia ada gak balas kunjungan.. kira ok jer sebenarnya diaorang ni kan..

    comel2 baby tu.. mesti best kalau dpt cium.. babu baby sedap...

    ReplyDelete
  6. tahun ni ramai blogger yg timang anak...tahniah buat mereka semua

    ReplyDelete
  7. ni yang nak tambah satu lagi nih.,, hehehee

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels