Pages

@aimaniman |

Anak Blogger Lelaki Famous

Aimy Zafirah bt Mohd Azfar

Mohammad Qhaliff Iman bin Salbani bi Ashaari
 
Muhammad Izzat Azim (mungkin la kata papanya)

Tahniah mama nak ucapkan kepada ketiga-tiga blogger lelaki yang famous ni atas kelahiran putera dan puteri mereka. Anak perempuan untuk Ujang dan anak lelaki Ben dan Eyriqazz. Mama hanyalah silent reader je kat blog2 mereka sebab mama sedar kedudukan mama berbanding mereka, kalau komen pun x mungkin dibalas, almaklum blogger hama jer. Oleh sebab blogger ni update Fb tentang putera dan puteri masing2, so mama pun teringin le nak buat entri khas nak ucapkan tahniah... Semoga kelahiran mereka menjadi pengukuh ikatan kasih sayang antara papa dan ummi mereka.Sayang sangat2 dengan baby2 cute nie. Nama anak2 mereka pun panjang2 dan penuh makna yang baik2. 

1.Aimy Zafirah --> keberkatan, yang beroleh kemenangan dan yang berjaya
2.Muhammad Qhaliff Iman --> Mesra, untung, amanah, menawan, ikhlas, lemah lembut, berkualiti dan alim.
3.Anak Eyriqazz belum diberikan nama, so x da le maknanya..

Alhamdulillah, ibu bapa dah memberikan nama2 yang mulia bagi anak2 mereka, semoga anak2 juga menjaga kemuliaan diri demi maruah diri, ibu bapa, keluarga, masyarakat dan negaranya...Teringat mama time nak beri nama Iman Dahiyah, maksudnya baik, cuma mokcik2 dan pokcik2 dia jer yang sibuk panggil dia 'dahi....' kesian Dahiyah mama...


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sudah baca sila komen

10 comments:

Kakzakie said...

Samalah kakak pun sekadar silent reader pada blog mereka... suka tengok baby... mama apa lagi bila lagi nak tambah?...:)

Pok Amai-Amai said...

Err...ade antara mrk yg sy tak kenal.

aimaniman said...

maknanya x femes la mereka ni? tp mrk mmg femes dr segi bil follower..selalu menang contez nuffng dan bisa dapt be ribu riban

aimaniman said...

cukup2 la dulu dahiya br setahun setengah.... x menang tgn wp tau setiap baby tu ada rezeki masing2...

Acik Erna said...

sejak dia orang ada baby ni rajin acik keblog ..seronok pulak bila baca perasaan dia orang tu bila dah jadi bapa

Zana Adieyza said...

zana pun silent readers jer kat blog diaorang.. hihihi.. just pernah komen kat blog Eyriqazz, dia ada gak balas kunjungan.. kira ok jer sebenarnya diaorang ni kan..

comel2 baby tu.. mesti best kalau dpt cium.. babu baby sedap...

Zana Adieyza said...

zana pun silent readers jer kat blog diaorang.. hihihi.. just pernah komen kat blog Eyriqazz, dia ada gak balas kunjungan.. kira ok jer sebenarnya diaorang ni kan..

comel2 baby tu.. mesti best kalau dpt cium.. babu baby sedap...

munna said...

tahun ni ramai blogger yg timang anak...tahniah buat mereka semua

MaYa MustWany said...

semua chomel2..

KiD said...

ni yang nak tambah satu lagi nih.,, hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012