Pages

@aimaniman |

DiGi Wow Awards Hadiah iPad3

dapatkan di Groupon.my

Kalau nak tablet murah, bolehlah dapatkan di Groupon.my. Tapi tablet yang tak ada jenama la, almaklum harganya pun RM299. Tapi ada 1 cara lagi nak dapatkan iPad original tanpa keluarkan duit! Tak kecur ke tengok iPad3 free? Mama kalau boleh memang nak satu. Walaupun G Note dah ok, tapi agak kecil untuk menaip, so kalau ada iPad3.. memang amat mudah untuk berbw..Caranya amat mudah untuk dapatkan iPad3 ni dan yang penting tak payah keluarkan sesen pun duit tau..
Kalau nak tahu caranya, teruskan membaca ye.

 Ingin diumumkan di sini bahawa kami ingin memberikan anda hadiah menarik seperti berikut:

1. iPad 3 (new iPad) x 1 unit

2. GPS x 1 unit

3. Thumbdrive 4 GB x 100 unit

Semua ini percuma untuk pelanggan dan peniaga di Lot.my...

Bagaimana cara mendapatkannya? Mudah saja!

Anda hanya perlu mengundi 2 laman web ini iaitu Lot.my dan ShahabudeenJalil.com untuk Anugerah Digi Wow Awards.

Caranya:

1. Pergi ke link kedua ini dan klik 'VOTE' untuk ShahabudeenJalil.com

Klik sini untuk Vote ShahabudeenJalil.com

2. Pergi ke link ini dan klik 'VOTE' Lot.my

Klik sini untuk Vote Lot.my

Setelah setiap kali undian, sila email kami di ipad3digi@gmail.com untuk memaklumkan kepada kami bahawa anda telah vote kedua-dua laman web ini.

Anda hanya boleh mengundi sekali bagi satu kategori dengan menggunakan satu akaun Facebook atau Twitter.

Untuk meningkatkan kebarangkalian untuk anda menang, anda perlu mewarwarkan rakan-rakan anda yang lain untuk vote juga. Ia boleh dilakukan dengan mewarwarkan di blog, Facebook dan Twitter anda.

Kami akan memilih pemenang untuk semua hadiah ini...

Undi sekarang dan menangi hadiah istimewa ini...

Jangan lepaskan peluang ini. Anda hanya ada 20 hari dari hari ini untuk mengundi dan jadilah orang yang bertuah mendapat iPad 3, GPS dan thumbdrive secara percuma ini.

Undi sekarang!

Terima kasih




Published with Blogger-droid v2.0.4

Sudah baca sila komen

3 comments:

TF said...

salam akak..woow menarik tuh..nak satu jugak..lama dah teringin nie..lama tak jenguk akak ..sy busy sikit..

Bobo said...

murah betul tu, kalau nak belikan utk anak2 pun boleh ni :)

Ariff Khamzah said...

Done ! :) Hoping for the gifts. Hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012