Offer @ Lazada

>

nuff

iPad Murah Elak Kidnap

Cikgu Iza | April 09, 2012 | 13 Komen |
Move tablet Iman

Bila ada wifi mama janji mama nak belikan tablet tok Iman.. Yang Iman tau, iPad je sebab mama dia guna Galaxy Note so dia cakap tu iPad le, dan dia nak iPad gak.. Terkedu mama, x mampu mama Iman.. so dalam diam mama p Carrefour dan mama beli Move Tablet ni. Jenama Malaysia dan fungsinya ala2 iPad gak, kakak Iman boleh touch2 skrin, boleh download game, boleh beli kat pasaraya Google Play dan Black Mart, boleh layan boboiboy kat Youtube... Haa.. iPad Iman dah ada!.. Siang malam, pagi petang asyik ngan iPad dia, buku ABC dah entah ke mana anak mama ni, sampai cikgu Taski Abim call tanya kenapa Iman x bawa buku ke sekolah!! Alahai anak mama ni, dalam beg bukan buku tapi iPad!!
Kalau kat sekolah mama, tentu dah kene kidnap ngan Encik PK HEM!! Ni nasib baik Taski, cikgunya masih berkompromi dan x marah2... Mama teringat zaman kecik2 dulu, permainan yang mama tahu cuma captit, batu seremban, main guli, teng teng dan yang sewaktu dengannya.  Permainan burung marah aka Angry bird jangan harap le ada dalam kamus hidup mama, tapi lain dengan kakak Iman. Mama pun x tau zaman siapa yang lebih beruntung, zaman mama atau zaman kakak Iman, bukan x da niat mama nak ajak dia main batu seremban atau captit, tapi halaman rumah yang sekangkang kera x mengizinkan anak2 mama main permainan yg mama mainkan ngan kawan2 kat bawah pokok tu dulu, lagipun mama takut nak biarkan kakak main ngan kawan2 tanpa mama, mama takut kakak hilang,... sebab tu mama belikan 'kawan' untuk kakak kat dalam rumah... mama belikan tablet untuk halang kakak Iman bersosial, betul ke tindakan mama? tapi serius mama takut kakak ilang, mama x mauuu...

Published with Blogger-droid v2.0.4

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com