Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Kembar Siti Norhaliza

Cikgu Iza | April 26, 2012 | 8 Komen |
Dayang Siti dan kembar
Zahnita Amy dan kembar

Tak sangka kan Siti Norhaliza, Dayang Norfaezah, dan Amy Mastura ada kembar kan.. Walaupun bukan kembar seiras tetapi kalau melihat kedua-duanya mesti ramai menyangka mereka kembar. Gambar yang mama snap kurang jelas, jadi kalau nak lihat lebih jelas, klik di sini http://mynewshub.my/2012/04/19/artis-kembar-tempatan-dan-luar-negara/
Tapi pada mama, kembar dari Malaysia  lagi cantik kerana wajah wanita Melayu ni penuh keunikan dan kaayuan original berbanding kembar luar tu. Setuju tak? Ok lah, mama nak buat final touch up untuk bilik MBMMBI nak tolong kawan2, siapa ada bahan bolehlah emel mama. Boleh kan??

Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

  1. krg jelas..ok nk terjah hehe

    ReplyDelete
  2. x clear sbb akak snap guna hp pas tu ada bayang2 notebook akak sbb 'sauna' kat bilik guru tu fuuuhhh .... cahaya matahari pagi tembus sampai ke tulang maa...

    ReplyDelete
  3. muka ade iras2...mesti popular ade muka iras artis..

    ReplyDelete
  4. muka iras2 kita kan ada 7..

    ReplyDelete
  5. hee suka sgt ngan amy mastura

    ReplyDelete
  6. betul la.. comel lg wanita melayu.. original gitu.. :)

    kiter dh follow dah.. thanks jugak sudi singgah blog kiter.. :)

    ReplyDelete
  7. muka mmng ada iras2...tapi betullah, omel lagi wanita melayu...

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com