Pages

@aimaniman |

Kembar Siti Norhaliza

Dayang Siti dan kembar
Zahnita Amy dan kembar

Tak sangka kan Siti Norhaliza, Dayang Norfaezah, dan Amy Mastura ada kembar kan.. Walaupun bukan kembar seiras tetapi kalau melihat kedua-duanya mesti ramai menyangka mereka kembar. Gambar yang mama snap kurang jelas, jadi kalau nak lihat lebih jelas, klik di sini http://mynewshub.my/2012/04/19/artis-kembar-tempatan-dan-luar-negara/
Tapi pada mama, kembar dari Malaysia  lagi cantik kerana wajah wanita Melayu ni penuh keunikan dan kaayuan original berbanding kembar luar tu. Setuju tak? Ok lah, mama nak buat final touch up untuk bilik MBMMBI nak tolong kawan2, siapa ada bahan bolehlah emel mama. Boleh kan??

Published with Blogger-droid v2.0.4

Sudah baca sila komen

8 comments:

[sutera kasih] said...

krg jelas..ok nk terjah hehe

Adylia Qarissa said...

Gambar tak clear :-(

aimaniman said...

x clear sbb akak snap guna hp pas tu ada bayang2 notebook akak sbb 'sauna' kat bilik guru tu fuuuhhh .... cahaya matahari pagi tembus sampai ke tulang maa...

Bobo said...

muka ade iras2...mesti popular ade muka iras artis..

Azian Elias said...

muka iras2 kita kan ada 7..

amiey lee said...

hee suka sgt ngan amy mastura

ct rahani said...

betul la.. comel lg wanita melayu.. original gitu.. :)

kiter dh follow dah.. thanks jugak sudi singgah blog kiter.. :)

MulutPayau said...

muka mmng ada iras2...tapi betullah, omel lagi wanita melayu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012