Pizza Hut Zahir Haiqal Sedap

April 20, 2012

sedappp..

Dah masuk dua hari mama tak hupdate blog. Mood nak mengupdate blog ni kurang sangat kerana idea terbatas dan masa pulak terhad. Almaklum, nama je kerja cikgu ni sekerat hari tapi cuba cari dalam kamus mana kalau masuk kerja pukul 7.20 dan balik pukul 5.30 tu sebagai kerja sekerat hari??? Kerja pejabat pun masuk pukul 9 keluar pukul 5, cikgu?? Masuk pukul 7.20 keluar pukul 5.30 tau. Kalau punch masuk 7.21, nama dah 'naik' tau.Tapi bila balik pulak melebihi pukul 2.30, tak da dikira ot la pulak. Kesian kan cikgu? Sebab tu, mama tak da mood nak berblog dan berbw....

Hari ni mama sempat2kan diri update cerita kejap, tu pun cerita tentang mama call PHD, tetiba yang datang bekas2 anak murid tahun lepas. Punya le teruk mereka diusik oleh bekas2 guru, namun mereka tetap cool tersengih2 jer. Jom layan Pizza Hut sedap ni,.. cuma tengok gambar je yee...  by by

Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

7 Comment

  1. mana aci.ni memang menduga iman tengok gambar pizza tau.waaaa

    ReplyDelete
  2. Aduh,trus lapo kak! Haha..
    Tpmang btol kn kak,cikgu ni kejenye memang kene kuat smgt! Sape jdik cikgu mang tabik!:-)

    ReplyDelete
  3. lama tak lyn PH tau kak... sedapnyer

    ReplyDelete
  4. hee baru je hari ahad lepas makan PHD.. sedap

    ReplyDelete
  5. paling sakit hati kalau orang kata ckgu ni kerja sekerat hari...dah lah sampai ke petang, kdng2 ada pulak tusen malam....

    Fuhhhh...sedapnya pizza...aduhhhh menggoda kalbu betul....

    ReplyDelete
  6. sedapnya pizza tu
    hawaian chicken???

    lapar le plak!

    ReplyDelete
  7. untungler dpat makan pizza.. saya bila la dpat merasa ni.. ?

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels