Blogger-blogger comel Malaysia

May 21, 2012

 arathelady

Kenali Arathelady di sini. Wajahnya tidak termasuk dalam senarai blogger comel di Mynewshub, tapi pada mama Arathelady juga antara blogger comel, malah kecomelan dan kehebatannya melontarkan idea membuatkan dia menjadi tetamu Generasi Y di TV 1 pada Sabtu.

dan

Sebenarnya, mama kurang mengenali blogger2 comel ni, almaklum mereka blogger2 comel muda yang ramai peminat, bijak berbicara, disukai ramai, dan berjaya menambat puluhan ribu follower di blog masing-masing. Kalau nak dibandingkan antara blog usang mama ni, macam langit dengan bumi.Kredit untuk Cikepal kerana mengumpul antara blogger comel di Malaysia ni.

Pada mama, blogger comel ni bertuah kerana selain dianugerahkan rupa paras yang cantik, rata-rata mereka juga bijak menulis dengan idea yang superb, pasti menggamit kedatangan ramai follower dan pengomen.  Mungkin zaman teknologi canggih yang memuatkan segala idea dijaja menerusi blog, tweeter, Fb dan banyak lagi wadah maya sesuai dengan zaman mereka. Zaman mama muda macam mereka dah berlalu, zaman muda dan kurang komitmen dulu2 mama cuma kenal YM dan Space sebagai media sosial secara maya mama. Sekarang ni baru bertatih nak berblog, maka blog 'orang tua' ni hanya sesuai sebagi blog memecah kebosanan diri sahaja.

 Ben Ashaari siapa tak kenal..

Semalam, bersama2 Arathelady, Ben Ashaari juga menjadi tetamu Generasi Y. Alangkah bertuahnya mereka, mereka terkenal sebagai blogger dan mereka bijak juga berbicara. Kalau mama? Alamat rancangan tv terpaksa dihentikan kerana tetamu tak biasa bercakap!!..

 Anak blogger la yang paling comel di dunia ..

Maaflah yer, walau sebanyak mana pun blogger comel yang tumbuh bagai cendawan selepas hujan, namun anak2 mama lah yang paling comel di dunia. Bukan memuji diri sendiri, tapi anak2 anugerah Allah ni lah manusia paling comel yang dianugerahkan untuk mama,..



Published with Blogger-droid v2.0

You Might Also Like

18 Comment

  1. ramai lg blogger yg comel cuma mereka agk low profile.. tp dlm byk2 yg comel sy lbh suka blogger yg peramah..walaupun da pemes tp masih sudi bw..so kita rs mcm x gap dgn mereka

    ReplyDelete
  2. sya pun comel gak mama... heheheh perasan sendiri jela.. :)

    ReplyDelete
  3. wah, tetiba terharu bila akk puji ank paling comel...syukur alhamdulillah kak..tp ank akk memang comel belaka, bambam mcm nk gigit!! hehe

    ReplyDelete
  4. saya pun comel gak.. ehehehe..... ya, comel itu tak penting, janji perhubungan silaturrahim sesama kita d alam maya itu yang patut kita hargai kan mama....

    ReplyDelete
  5. hehe comel2 belaka anak2 akak..

    ReplyDelete
  6. ada jugak blogger yang comel tapi lebih kepada low profile.. masing2 dengan cara memasing..

    psstt: semua lawa semua cute.. ;)

    ReplyDelete
  7. saya pun nak comel juga... hehehe

    ReplyDelete
  8. memang diorang comel tapi of coz la si dia paling comel di mata hati saya.hehehehe

    ReplyDelete
  9. syukur, anak2 kita sendiri juga paling comel, anugerah tak ternilai. kalau dah besar tak sesuai nak panggil comel lagilah kot.

    ReplyDelete
  10. saya ni nk kata comel tu idak lee...tapi manis nya ada >_< ahak's

    ReplyDelete
  11. Anonymous22 May, 2012

    aah memang comel..bijak..ramai yang jadikan diorang idola dlm dunia blog..

    ReplyDelete
  12. ramai lagi blogger yg comel2 sebenarnye...

    setuju anak2 lagi comel kan...:)

    ReplyDelete
  13. suka tgk blogger2 comel...mesti susah hatikan jd perhatian dr org

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum

    pic last tu bakal blogger ngalahkan mak dia...

    moga hepi sokmo

    ReplyDelete
  15. betul tu mama... anak2 sendiri bagi kitalah yg plg comel....

    ReplyDelete
  16. memang comel2 belaka termasuk la budak tu...

    ReplyDelete
  17. betul tu kak..anak2 adalah anugerah tak ternilai.doakan saya ye akk ;D

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels