AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Hafiz,Aril,Hazama,Stacy, Jacqlyn Juara Mania

Cikgu Iza | May 12, 2012 | 4 Komen |
Tepat sangkaan mama apabila Hafiz tercalon sebagai bakal juara Mania. Abah pulak teka Stacy dan Jacqlyn dan tekaannya tepat. Tapi abah punyalah frust sebab pilihannya sorang lagi iaitu Ebi terkeluar. Punyalah abah mengutuk Hazama dan Aril. Sorilah yer Aril, sebab bukan kamu x best tapi sebenarnya ada yang lain lebih bagus dan berhak untuk ke akhir.  Betullah kata Aubrey Suwito, persembahan super tapi berjayakah dia memenangi hati peng SMS.. Inilah keburukan konsert yang bergantung 100% pada undian SMS. Yang lebih baik dan berhak untuk ke akhir akhirnya kecundang dek kurang famous, kurang muda, kurang fans, kurang glamour dan kurang menambat hati. Pada mama, persembahan Ebi dan Shilla Amzah pun boleh difikirkan untuk ke akhir. Tapi biasalah, rumah siap, pasti ada jer bunyi tukul dan pemahat lagi. Bermakna, peminat setiap bintang tu pasti ada pendapat mereka masing2. Pengajarannya, bagi peminat fanatik, jangan asyik nak kata minat jer tapi tak mahu merajinkan diri untuk sms bintang pujaan. So, sama2 lah kita tunggu konsert akhir Mania minggu depan... harap2 Hafiz mampu jadi juara sebab mama rasa dia memang berhak cuma persembahannya malam tadi kurang umpph banding last week. Harap next week Hafiz buat terbaik, ok... 

Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

nik rosmawati said...

lagi suka hazama dari ebi..hehe

Dinas Aldi said...

Salam, terima kasih sudi baca & komen kat blog akak.

Akak baca pasal hal hiburan ni kat blog & online saja sebab rumah takda estro & tv pun jarang tengok :)

Sharidawati Shahrudin said...

sedih gak sbb shila hamzah tak masuk final...

munna said...

semua pilihan munna kena kak..cuma aril tu je terbabas....ingatkan shila hamzah yg masuk akhir... munna pun rasa persembahan Hafiz masa tu kurenggg...

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com