Happy Birthday Blogger

May 09, 2012

Happy birthday 2 u

Ada antara mereka blogger, ada antara mereka penghuni setia laman muka buku  tapi yang pasti mereka ialah guru. Rasa seronok pulak bila ada orang yang ingat akan tarikh lahir kita, terutama kawan-kawan. Bukan mudah nak kumpulkan kawan-kawan yang menyambut tarikh lahir pada bulan yang sama.  Tahniah pada Kelab Qalish kerana merintis usaha meraikan sambutan hari lahir guru-guru. Kalaulah sambutan ni tiap2 minggu time Pengetua buat info, alangkah bestnya sebab dalam boring2 mendengar tu, ada juga penyerinya dapat makan kek. Nak tahu mana mama? Yang duduk saf belakang, terkeluar dari frame gambar.. tempat duduk strategik untuk membuat ketupat dan makan kerepek....  

Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

7 Comment

  1. Happy bday utk mereka yg terlibat! Eh, bday mama pun termasuk sekali ke nie?

    ReplyDelete
  2. amboi buat ketupat dan mkn kerepek tu yg mahal, sgt strategi tempat tu...hehehe!!

    ReplyDelete
  3. happy bithday bt yang terlibat.. tahniah

    moga kesejahteraan kalian yang baik2 sahaja.. amin

    ReplyDelete
  4. hepi bday untuk yang berkenaan.best sambut ramai2 gini.meriah suasana.huhu

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir bagi mereka yang menyambutnya.. moga panjang umur murah rezeki sihat selalu..

    ReplyDelete
  6. happy birthday buat yg menyambutnya....seronok kan bila sambut ramai2

    ReplyDelete
  7. happy besday tuk semuanya..moga dimurahkan rezeki..lagi ramai lagi meriah kan akak

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels