Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Lisa Surihani Anak Dara dan Selepas Kahwin

Cikgu Iza | May 12, 2012 | 5 Komen |
 Lisa masa anak dara

Lisa dah potong rambut di http://mediamalaya.com/fesyen-rambut-terbaru-lisa-surihani-2-gambar/#more-13711
 
Lepas dah jadi mak dara

Hai.. makin cantik la Lisa Surihani ni. Mungkin aura Yusri kot kan. Semoga perkahwinan mereka bertambah mesra dan dikurniakan dengan anak yang comel. Tak sabar mama nak tengok baby Lisa, sebab tu cuba cari di google tentang Lisa mengandung, tapi yang jumpa gambar terkini Lisa selepas kahwin la kan. Makin cantik dan ayu la walaupun berambut pendek. Untung abang Yusri. Rasa2nya kenapa Lisa potong rambut pendek ye, abang Yusri tak suka Lisa berambut panjang ke,.. atau lebih mudah dan tak serabut kot kan Lisa. Almaklum, dah jadi isteri ni makin banyak komitmen, tak sama macam hidup single dulu-dulu. 

Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

  1. canteknye Lisa ngan rambut pendek.. :)

    ReplyDelete
  2. berisi sikit but makin comel!hehe

    ReplyDelete
  3. Pernah terbaca satu artikel dulu.. kalau wanita gunting rambut maksudnya wanita tu sedang sedia dalam perubahan hidupnya.

    ReplyDelete
  4. rasanya lisa berambut pendek sebab nak berlakon filem.

    ReplyDelete
  5. orang cantik..pesen rambut ape pun masih cantik..

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com