Pages

@aimaniman |

Milik siapakah kaki ini?


Milik siapakah kaki ini... Entri mood mengantuk ni.  Masa jalan2 blog Beautifulnara, mama terpegun dengan deretan gambar pemilik sepasang kaki ni. Alangkah bertuahnya pasangan kaki silelaki kerana mendapat pasangan kaki siperempuan yang cukup ayu dan manis, sesuai dengan kehenseman pemilik sepasang kaki lelaki ni. Semoga pemilik sepasang kaki ni terus bahagia melayari bahtera rumahtangga. Tambahan pula, bukan mudah silelaki mampu menambat sepasang kaki siperempuan tu. Masa menonton Seiya Sekata Astro Ria petang tadi, baru mama tahu,.. silelaki dah mula terpikat dengan siperempuan sejak menjadi pengacara dalam pertandingan Dewi Remaja yang disertai oleh siperempuan. Pada masa tu siperempuan tak tahu pun yang sipengacara hensem tu suka kat dia. Lepas tu mereka dijodohkan pula sebagai pasangan cover majalah dan perasaan cinta tu dapat dihidu apabila mereka menjadi pasangan pengacara Sehati Berdansa. So, pemilik sepasang kaki perempuan tu ialah tentunya Awal dan pemilik sepasang kaki lelaki tu ialah Scha... Selamat Pengantin Baru SchAwal..

Published with Blogger-droid v2.0.4

Sudah baca sila komen

7 comments:

Boni JLL3 said...

owh..gerangan kaki awal dan scha rupanya..haha.. smoga mereka berdua berbahgia hinggalah ke anak cucu..amin

Citarasa Rinduan said...

amin.. moga bahagia hingga ke hujung nyawa...

scha mmg sangat cute, rezeki awal..... tahniah

mummY daniSha said...

tp bile tgk betul2 kisah dierang...time bile plak scha kapel ngan fahrin ek hehehe..mcm awal dah minat be4 die kapel ngan fahrin lg heeeee..gosip2...=p

Kakzakie said...

Kaki mereka ditakdirkan utk melangkah membina mahliagai bersama...

jedi said...

semoga bahgia hingga hujung nyawa...

munna said...

semoga diaorg berbahagia... tapi masa scha putus dgn fahrin terkilan juga rasanya

Gen2Merah said...

wahh, alangkah bahagia nya kan.. betapa indahnya jodoh dan pertemuan antara mereka berdua... semoga mereka berkekalan bersama sehingga ke akhir hayat

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012