Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Milik siapakah kaki ini?

Cikgu Iza | May 13, 2012 | 7 Komen |

Milik siapakah kaki ini... Entri mood mengantuk ni.  Masa jalan2 blog Beautifulnara, mama terpegun dengan deretan gambar pemilik sepasang kaki ni. Alangkah bertuahnya pasangan kaki silelaki kerana mendapat pasangan kaki siperempuan yang cukup ayu dan manis, sesuai dengan kehenseman pemilik sepasang kaki lelaki ni. Semoga pemilik sepasang kaki ni terus bahagia melayari bahtera rumahtangga. Tambahan pula, bukan mudah silelaki mampu menambat sepasang kaki siperempuan tu. Masa menonton Seiya Sekata Astro Ria petang tadi, baru mama tahu,.. silelaki dah mula terpikat dengan siperempuan sejak menjadi pengacara dalam pertandingan Dewi Remaja yang disertai oleh siperempuan. Pada masa tu siperempuan tak tahu pun yang sipengacara hensem tu suka kat dia. Lepas tu mereka dijodohkan pula sebagai pasangan cover majalah dan perasaan cinta tu dapat dihidu apabila mereka menjadi pasangan pengacara Sehati Berdansa. So, pemilik sepasang kaki perempuan tu ialah tentunya Awal dan pemilik sepasang kaki lelaki tu ialah Scha... Selamat Pengantin Baru SchAwal..

Published with Blogger-droid v2.0.4

7 comments:

  1. owh..gerangan kaki awal dan scha rupanya..haha.. smoga mereka berdua berbahgia hinggalah ke anak cucu..amin

    ReplyDelete
  2. amin.. moga bahagia hingga ke hujung nyawa...

    scha mmg sangat cute, rezeki awal..... tahniah

    ReplyDelete
  3. tp bile tgk betul2 kisah dierang...time bile plak scha kapel ngan fahrin ek hehehe..mcm awal dah minat be4 die kapel ngan fahrin lg heeeee..gosip2...=p

    ReplyDelete
  4. Kaki mereka ditakdirkan utk melangkah membina mahliagai bersama...

    ReplyDelete
  5. semoga bahgia hingga hujung nyawa...

    ReplyDelete
  6. semoga diaorg berbahagia... tapi masa scha putus dgn fahrin terkilan juga rasanya

    ReplyDelete
  7. wahh, alangkah bahagia nya kan.. betapa indahnya jodoh dan pertemuan antara mereka berdua... semoga mereka berkekalan bersama sehingga ke akhir hayat

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com