Nora Danish ulangi kesilapan Fasha

May 18, 2012

Nora dan Adi Putra satu kapal tunai umrah??
 
Foto bersama, kebetulan atau suratan?

Mama ada terbaca kisah Nora Danish, dan kisah Adi Putra yang memfailkan kes perceraiannya dengan Aida Yusuf.  Selama ni kredit diberikan kepada Nora, semua menuding jari kepada Fasha Sanda penyebab keruntuhan rumahtangga Nora dan Jejai. Namun, kisah terbaru ni membuatkan mama terfikir 2 kali. Sebenarnya, kalau tiada angin, masakan pokok bergoyang. Walaupun Adi Putra menafikan kewujudan Nora Danish sebagai punca goyahnya rumahtangganya, namun 'bangkai gajah' tak mungkin diselimut dengan gebar sutera saja. (ada ke kiasan macam ni??) Lambat laun, berita akan tersebar juga. Nasihat untuk Nora : walau marah tahap gaban pun terhadap Fasha, namun jangan ulangi kesilapan Fasha. Nora perempuan, Aida pun perempuan, so mama tahu Nora faham akan perasaan Aida ... jadi tolonglah jangan ulangi kesilapan Fasha. Kematangan Nora melayan nafsu dan mengatasi masalah peribadi lebih menonjolkan keperibadian Nora yang mulia. Mama rasa masih ramai lelaki yang ternanti-nantikan Nora yang sedikit pun tak luak kecantikannya. 
Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

11 Comment

  1. xtau nk kt apa.nnt ckp lbh2 jd fitnah pulak so we'll wait n c

    ReplyDelete
  2. @KhaiRin : anies
    sebab dah resmi hidup artis kot kak

    ReplyDelete
  3. cerita belum sahih lg, so mmg xleh nak start tunding jari. even dorang ni artis tp dorang tetap manusia.

    ReplyDelete
  4. alahai... harap2 semua baik2 aje.. walaupun org buat kita..kita jangan pula runtuhkan rmhtgga org..pahami lah perasaan perempuan lain kan..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Mama

    mukin masa umrah tu hari...dah doa yg baik2

    ReplyDelete
  6. kalau jadi isteri kedua adi putra kan senang.

    ReplyDelete
  7. Anonymous20 May, 2012

    well, tak confirmkan. nanti dah jatuh fitnah, 1 masalah nk minta maaf. tak baik buruk sangka, mentang2 ND tu janda, tak semestinya dia jadi penyebab.

    ReplyDelete
  8. @anon..
    mama x tuduh nd. .cuma berharap agar nd x ulang kesilapan fs.. baca entri mama sampai abis wp tajuk mcm mnyalahkan nd tp entri x pun..baca dulu ek

    ReplyDelete
  9. ND dan Adi merupakan duta untuk 1 travel agency...dan travel agency tu bawak duta mereka untuk menunaikan umrah...bukan mereka saja2 pergi berdua...

    In addition, mereka bukan pergi berdua...wait and see kalau betul mereka ada hubungan, x boleh nk cakap skrg sebab takut fitnah... :)

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels