Pages

@aimaniman |

Nora Danish ulangi kesilapan Fasha

Nora dan Adi Putra satu kapal tunai umrah??
 
Foto bersama, kebetulan atau suratan?

Mama ada terbaca kisah Nora Danish, dan kisah Adi Putra yang memfailkan kes perceraiannya dengan Aida Yusuf.  Selama ni kredit diberikan kepada Nora, semua menuding jari kepada Fasha Sanda penyebab keruntuhan rumahtangga Nora dan Jejai. Namun, kisah terbaru ni membuatkan mama terfikir 2 kali. Sebenarnya, kalau tiada angin, masakan pokok bergoyang. Walaupun Adi Putra menafikan kewujudan Nora Danish sebagai punca goyahnya rumahtangganya, namun 'bangkai gajah' tak mungkin diselimut dengan gebar sutera saja. (ada ke kiasan macam ni??) Lambat laun, berita akan tersebar juga. Nasihat untuk Nora : walau marah tahap gaban pun terhadap Fasha, namun jangan ulangi kesilapan Fasha. Nora perempuan, Aida pun perempuan, so mama tahu Nora faham akan perasaan Aida ... jadi tolonglah jangan ulangi kesilapan Fasha. Kematangan Nora melayan nafsu dan mengatasi masalah peribadi lebih menonjolkan keperibadian Nora yang mulia. Mama rasa masih ramai lelaki yang ternanti-nantikan Nora yang sedikit pun tak luak kecantikannya. 
Published with Blogger-droid v2.0.4

Sudah baca sila komen

11 comments:

KhaiRin : anies said...

xtau nk kt apa.nnt ckp lbh2 jd fitnah pulak so we'll wait n c

fuzore said...

@KhaiRin : anies
sebab dah resmi hidup artis kot kak

faridah nazurah said...

cerita belum sahih lg, so mmg xleh nak start tunding jari. even dorang ni artis tp dorang tetap manusia.

phreak-id said...

Betul gak kata faridah nazurah tu. Tak berani nak komen. Takut terfitnah.


Terbaru >Professor Emeritus Dr Sir? Mak Aih! >Anonymous, Lulzsec Rekrut Hackers Baru dari Malaysia ? >Ada Makhluk Cungkil Keyboard Netbook Aku

azizah :) said...

alahai... harap2 semua baik2 aje.. walaupun org buat kita..kita jangan pula runtuhkan rmhtgga org..pahami lah perasaan perempuan lain kan..

atuk said...

Assalamualaikum Mama

mukin masa umrah tu hari...dah doa yg baik2

ROJAK said...

kalau jadi isteri kedua adi putra kan senang.

ct n honey said...

tunggu dan lihat aje

Anonymous said...

well, tak confirmkan. nanti dah jatuh fitnah, 1 masalah nk minta maaf. tak baik buruk sangka, mentang2 ND tu janda, tak semestinya dia jadi penyebab.

aimaniman said...

@anon..
mama x tuduh nd. .cuma berharap agar nd x ulang kesilapan fs.. baca entri mama sampai abis wp tajuk mcm mnyalahkan nd tp entri x pun..baca dulu ek

haLyZaQiut said...

ND dan Adi merupakan duta untuk 1 travel agency...dan travel agency tu bawak duta mereka untuk menunaikan umrah...bukan mereka saja2 pergi berdua...

In addition, mereka bukan pergi berdua...wait and see kalau betul mereka ada hubungan, x boleh nk cakap skrg sebab takut fitnah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012