Pages

@aimaniman |

Wow Fasha Sanda Bunting Pelamin

Fasha Sanda bunting pelamin.. alhamdulillah

Banyak blog dah memaparkan kisah ni. Mama terbaca dari Gua.com.my dan berita terkini dari MH ni. Tahniah mama ucapkan kepada pasangan Fasha dan Jejai. Kalau di Bilik Guru, cikgu yang bunting pelamin dan berkahwin pula dengan duda.. mesti suara-suara sinis berbunyi "patutlah cik abang dah tahu teknik..". Tahu ke tak tahu ke, yang pasti kehamilan ni merupakan anugerah Allah yang wajib disyukuri. Cuma yang agak pelik, dalam masa dua minggu dah tahu ke kita pregnant? Lagipun mereka baru berkahwin tak sampai sebulan,pada 27 April, hari ni baru 14 Mei... dah lambat ke Fasha? Hai entahlah, tak baik memikir yang bukan urusan kita kan. Buat Jejai, jangan terlalu menumpukan perhatian buat anak yang bakal lahir je. Anak pertama dengan Nora Danish juga merupakan amanah Allah yang wajib diutamakan. Semoga pasangan ini terus bahagia melayari dunia rumah tangga dan dikurniakan anak yang comel yang bakal mengukuhkan ikatan kasih sayang Fasha - Jejai.....
Published with Blogger-droid v2.0.4

Sudah baca sila komen

8 comments:

mummY daniSha said...

huhu...tula..cam cepat sgt heeeee =p

mamaRIFQY said...

Rezeki kan?? alhamdulillah...

Citarasa Rinduan said...

amin

Bobo said...

rezeki dia..alhamdulillah...lps ni kena jaga kandungan pula..tak puas jaga suami lagi tu kehkehkeh..

ummiarissa said...

betul ke?tak sabar pula nak tengok wajah anak mereka berdua...tahniah ler kalau betul kat pasangan jejai dan FS..

p/s:salam kenal..

fieda said...

ermm...tu la..kita pikir yg baik2 jer la kan...

Pok Amai-Amai said...

Heheheheheh! Suke betul mama dgn Fasha tu kan?

munna said...

ucapan tahniah je lah buat diaorg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012