Euro 2012 : 7 hari 7 malam

June 07, 2012

Syoknya bola

Hari ni genap 7 hari 7 malam mama puasa daripada berbw. Fuuuiiih, rasa tertekan dan tensyen yang amat sangat, tapi demi menanda kertas exam yang berlambak2 tu, mama kuatkan semangat juga. Almaklum, mama dapat menanda pun time anak2 dah tidur, yang pasti pukul 11 malam ke atas, jadi berapa lama la sangat mata mama dapat bertahan? Pukul 1 dah mula menguap dan adik Dahiyah mula merengek, jadi mama sambung esok... dan esok dan hari ni,.. Khamis, tepat pukul 12.34 pagi mama akhirnya berjaya. Nak ucapkan tahniah pada diri sendiri la....

Dua hari lagi Euro 2012 nak bermula.. jadual di atas tu kena pakai kanta kalau nak baca. Bolehlah lawat di sini dan banyak blog lain kalau nak dapatkan jadual lebih jelas.  Yang pasti, mama tak akan ketinggalan nak tonton game Itali vs Spain pada 10 Jun nanti. Walaupun mama bukanlah fanatik sangat dengan bola, tapi mama tak akan mengaku kalah dengan budak2 form 4C, yang pasti mama mesti tahu keputusannya dan bagaimana game serta siapa yang score. Cikgu kena 'masuk' dalam dunia budak2 terutama budak lelaki supaya mereka minat nak belajar dengan cikgu tu, betulke? Mama tengah bereksperimen nieh... Jom tonton bola?

Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

11 Comment

  1. sy tggu game jerman je hehe

    ReplyDelete
  2. berjaya jugak uols siapkan kerja2 tu...
    tahniah nokkk...

    euro cup - emmm... kali ni iols tak tengok kot
    hiks

    ReplyDelete
  3. errr sya ni mmg minat bola tp tidak sampai mengorbankan waktu tido semata-mata nk tgk bola. hehehehe

    ReplyDelete
  4. heeh tak minat bola, tak tau pasukan mana yang bertanding huhuhu

    ReplyDelete
  5. yup.. bersedia untuk dengar perebutan remote astro nanti.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. Alahai kakak tak minatlah cikgu... kalau abang memang tak miss sanggup sengkang mata...

    ReplyDelete
  7. akak kena tahu saper yang score dan top player dalam team.. baru laa dak form 4C tercengang.. hehehee

    ReplyDelete
  8. @KhaiRin : anies tu diaaa peminat jerman daha da

    ReplyDelete
  9. huhu..x bape minat sgt ngan bola..tp klau harimau muda dan harimau malaya, yg tu saya layannnn..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  10. boleh tak sha nak sokong peranchis? hihi

    ReplyDelete
  11. Spain confirm menang! :)

    ReplyDelete

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

PING

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Popular Posts

Blog Archive

Labels