Pages

@aimaniman |

Mak Dara Jfd 9494 For Sale

 Lihatlah tenunglah siapa mahu saya?

Entri ni iklan je tau, nak baca entri mama, klik entri di bawahnye tau...

Mak Dara JFD 9494 for sale. Panas tau iklan ni, siapa cepat dia dapat mak dara bergetah ni. Kalau nak tau kisah selanjutnya mak dara ni, klik lagi tajuk di bawah ye.
JFD 9494 ni berstatus mak dara kerana, dia pernah bercerai dengan mama sebab mama ada 'kekasih' baru bernama Alza. Jadi, mama serahkan le 'kekasih' lama mama ni pada abah. Abah jaga dan belai ex-kekasih mama ni bagai menatang minyak yang penuh. Tak payah cerita panjang2 la, boleh tengok sendiri body mak dara sorang ni ye...
memang masih ergetah mak dara ni tau




Rugi kalau tak rebut mak dara ni,...


 Almaklum, yang belainya orang tua, jadi bergetah lagi mak dara ni. so sapa yang berminat bolehlah call En Azis di 07 4330424. Keadaan kesihatan mak dara memang tip top betul, x da cacat cela. Mak dara nak dijual kerana abah tak larat nak jaga 'dua'.. almaklum abah ada girlfrend sendiri.. Ok, apa2 hal call ye no tu atau no hp ni: 0127629051.. pn saleha. Harga mula RM15000, tapi boleh nego lagi, jangan riau ....



Published with Blogger-droid v2.0.4

Sudah baca sila komen

6 comments:

munna said...

bergetah lagi mak dara tu ye..... semoga cepat laku ye mama kereta mak dara tu

si para para said...

honda city ni... jimat myk

MulutPayau said...

cun lagi mak dara tu...

aizamia3 said...

no. plate tu hampir sama dengan ai punye.. satu no. je yang membezakan.. hikhikhik..

Sharidawati Shahrudin said...

dijual !!! *tetibe* hehe

KiD said...

tak cuba jual kat mudah.my?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Template Edited By Cikgu Ma ♥ All Rights Reserved ©Aimaniman 20/12/2012