AddMeFast

Klik@Lazada

nuff

Lisa dan Scha Isteri paling Popular

Cikgu Iza | July 16, 2012 | 8 Komen |
Kebiasaannya, ramai pelakon enggan menyatakan status sebenar mereka, takut-takut populariti merudum.  Tapi mama rasa situasi ni hanya betul untuk artis dulu-dulu, kerana artis Malaysia sekarang yakin akan keistimewaan masing-masing.  Kalau tak, masakan artis yang sudah menjadi isteri dan suami orang mengungguli carta Facebook dan carta Twitter.  Misalnya, Lisa Surihani, mempunyai lebih dua juta follower di Facebook dan lebih 700 ribu follower diakaun @Lisa Surihani.  Jom bertweet dengan daddy's little lucky girl ni... mungkin menggambarkan dirinya yg lucky mendapat daddy Yusri.. Artis yang mempunyai follower kedua teramai di FB juga isteri orang iaitu, Scha Alyahya dengan 1juta lebih follower.  Sementara, artis ketiga yang mempunyai follower teramai ialah suami orang, Aaron Aziz

follower tweeter @zizanrajalawak
@zizanrajalawak
@Aaron535Aziz
@CT Nurhaliza11

Ada mama kisah dengan bilangan follower mereka? Sikit pun tak heran.  Tapi yang mama banggakan ialah artis kita dah bijak menggunakan medium sosial secara hikmah. Tak perlulah lagi nak bekerja keras, tapi 'work smart' untuk meraih populariti.  Malah, bukan artis je, para pemimpin juga menggunakan medium sosial tweeter ni untuk berinteraksi dengan rakyat dan menyampaikan ideologi masing-masing. Jom terjah FB TokJib di sini. atau bertweet dengannya di sini. Inilah baru namanya pemimpin berjiwa rakyat, apa rakyat buat pemimpin pun buat, macam TokJib nyanyi lagu 1M4U, dalam hati mama, kalaulah TokJib ni atuk kita kat kampung, tergamak ke atuk nak nyanyi macam tuw,.. isshhh sori la Tok Jib, mama cuma salute sebab mampu buat apa-apa sahaja demi rakyat tercinta,.. kan...

8 comments:

eMMe said...

Salam Eza...

alaa..tak aktif twitter la....

Qhaifa Nur said...

minat juga kat lisa dan scha ni....

twitter langsung tak ada........

Boni Kacak said...

gila ramai follower dorang

fuad ansari said...

walaupun kadang2 sy berfikir bahawa hati rakyat ini sebenarnya lebih mudah dimenangi dengan perantaraan amanah dan akhlak yg baik.. (",)

anisalya said...

ada akak kisah? hahaha... tak kisah la asalkan dia orang bahagia.

Ardini Humaira said...

lisa rajin balas komen guna video kan :D

Sop said...

semoga bahgia sama mcm popular kan? :)

KhaiRin : anies said...

untung diorg..

Post a Comment

Komen mencerminkan diri kita. Segala komen yang ditulis diucapkan ribuan terima kasih. Jangan serik untuk menulis komen demi kebaikan bersama.

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com